Jandarmeria Mobilă Constanța a depistat mai multe persoane cu droguri asupra lor pe litoral. La Vama Veche, bricege și aparate cu electroșocuri

Jandarmii au descoperit 12 persoane cu droguri asupra lor pe litoral, la sfârșitul săptămânii trecute. Doi bucureșteni aflați în Vama Veche aveau la ei două bricege și două aparate cu electroșocuri. Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța a anunțat luni, că la finalul săptămânii trecute, în timpul patrulării pe faleza din Vama Veche, jandarmii au observat doi bărbați de aproximativ 35 de ani, care au devenit agitați și au încercat să se îndepărteze.

„Trecând la legitimarea acestora, jandarmii au aflat că cei doi sunt din Bucureşti şi au venit în Vamă pentru distracţie. Rezultatul comportamentului care a atras atenţia jandarmilor a apărut la momentul controlului, când asupra celor doi a fost găsit un mic arsenal compus din două bricege şi două aparate cu electroşocuri, şase bile de staniol şi o pungă de plastic care conţineau o substanţa vegetală de culoare verde olive cu miros înţepător, precum şi o pungă autosigilantă care conţinea 14 pastile rotunde de culoare albă. Jandarmii i-au condus pe cei doi la sediul Poliţiei Vama Veche unde le au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe psihotrope”, a precizat Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanţa.

Totodată, tot în Vama Veche, jandarmii au mai depistat un tânăr care avea asupra lui, într-o folie din material plastric transparent, „o substanţă vegetală de culoare verde olive cu miros înţepător, precum şi un plic transparent autosigilant care prezintă în interior urme de substanţă albă pulverulentă”.

În weekendul 25 – 27 august, jandarmii au „întocmit un număr de opt acte de sesizare a organelor competente, în care se regăsesc 12 persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere si consum de substante psihotrope, precum şi pentru portul fără drept de obiecte periculoase în spaţiile publice”.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii au dat 36 de amenzi, în valoare de 11.400 de lei, pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *