Turistă, în scandal cu salvamarii din Eforie: „Copiii mei pot înota cum vor: cu picioarele în sus, cu capul în apă!”

O turistă s-a luat la ceartă cu salvamarii de pe o plajă din Eforie Nord, după ce unul dintre aceștia i-a scos copiii din apă, pentru că erau nesupravegheați, deși pe plajă era arborat steagul roșu. Salvamarii susțin că mama celor doi copii era la 200 de metri distanță de aceștia și niciunul dintre ei nu aveau peste 12 ani, motiv pentru care i-au scos din apă. Turista s-a revoltat după ce salvamarii i-au salvat copiii, nu de inconștiența sa, ci de faptul că unul dintre salvamari ar fi țipat la cei doi minori.

Știu exact unde sunt copiii mei. Nu contează la ce distanță erau. Eu pot să îmi las copiii unde vreau. Tu nu ai dreptul să țipi la nimeni de pe plajă. Te rog frumos să îți vezi de atribuțiile tale. Copiii mei se pot scaldă cum vor: cu capul în apă, cu picioarele deasupra, se scaldă cum vor”, a exclamat mama copiilor către salvamar.

Deși salvamarul i-a spus că steagul roșu este arborat, femeia a continuat scandalul pe același ton.

Noi mai stăm cinci zile aici și e ultima dată când te mai iei de acești copii. Copiii mei înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată, în viața asta”, a spus femeia, scrie Adevărul.

În momentul în care salvamarul i-a atras mamei atenția să nu își mai lase copiii singuri în apă, aceasta a răspuns că face totul pe răspunderea ei. De asemenea, acesta i-a zis că în cazul în care îi mai vede pe copii în pericol va chema poliția, moment în care femeia i-a răspuns că nu îi pasă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *