IPS Teodosie, „târât” în scandalul sexual din PSD-BOR. Arhiepiscopia Tomisului: „Călugărul a fost depistat colectând ilegal bani în numele Bisericii” – AUDIO

Arhiepiscopia Tomisului a reacționat, marți, după ce numele arhiepiscopului ÎPS Teodosie a apărut în scandalul sexual iscat în jurul deputatului Aurel Bălășoiu. Călugărul care se presupune că era amantul deputatului pomenește mai multe nume de înalte fețe bisericești, printre care și cel al lui Teodosie.

„Dacă cineva acuză pe IPS Teodosie, trebuie să prezinte și dovezi, altfel acuzele devin calomnii. Avem serioase îndoieli cu privire la credibilitatea informațiilor pe care Cristi Călin le lansează cu referire la IPS Teodosie, câtă vreme, după cum însuși declară în interviu, acționează din frustrare pentru faptul că a fost exclus din monahism și exmatriculat de la două Facultăți de Teologie, urmare a unui comportament dovedit incompatibil cu morala creștină: calomnie, comerț neautorizat, port ilegal de uniformă clericală, actualmente făcând parte dintr-o biserică-pirat, nicidecum din BOR, iar în Arhiepiscopia Tomisului a fost depistat, anul trecut, colectând ilegal bani în numele Bisericii.”, a transmis purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu.

O înregistrare audio publicată de Gândul.ro despre dosarul deputatului Aurel Bălășoiu a apărut pe Youtube. O conversație de nu mai puțin de jumătate de oră dintre deputat și un călugăr care îi era amant dezvăluie faptul că scandalul este unul de proporții. Călugărul îi spune deputatului că urmează să fie audiat de procurori, după ce a fost filat în cadrul unui dosar de consum de droguri. Pe scurt, unul din tinerii cu care deputatul ar fi întreținut relații sexuale ar fi consumat droguri și ar fi fost filat de procurori. Așa au ajuns oamenii legii să afle de scandalul sexual din biserică. Deputatul e sfătuit de călugăr să își șteargă toate probele din telefon și e avertizat că dacă presa află, totul va sări în aer:

https://www.youtube.com/watch?v=k-1OvmBOSuk&feature=youtu.be

Deputatul exclus din PSD, Aurel Bălășoiu, este acuzat de agresiune sexuală împotriva unui minor. Din acest motiv, Bălășoiu evită să vină pe la Parlament și a depus cerere de concediu cu plată. Bălășoiu și-a luat concediu în următoarele 3 săptămâni, câte 3 zile pe săptămână tocmai pentru a evita să vină la plenul Camerei Deputaților, acolo unde ar urma să dea ochii cu colegii săi:

image
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *