Deputat PSD, EXCLUS din partid: Acuzat de relații sexuale cu minori

Conducerea centrală a PSD a decis azi în unanimitate excluderea din partid a deputatului de Argeș, Aurel Bălășoiu. În anunțul partidului se face vorbire de fapte penale care încalcă demnitatea umană și morala creștină și îi cere deputatului să demisioneze urgent din Parlament, iar în cazul în care organele de cercetare penală vor cere ridicarea imunității acestuia partidul va vota pentru:

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine.”, se spune în comunicarea partidului.

Aurel Bălășoiu, deputatul exclus din PSD după ce ar fi întreținut relații sexuale cu minori, a făcut primele declarații după acuzațiile ce i s-au adus. Bălășoiu neagă că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor: „Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care ni l-a dat la întrebarea ”Recunoașteți că ați întreținut relații sexuale cu minori?”)”, a spus parlamentarul.

Gândul.ro a publicat mai multe fotografii cu deputatul Bălășoiu în ipostaze intime alături de un bărbat, despre care conducerea PSD suspectează că ar fi un minor. Bălășoiu a negat, pentru reporterii de la Gândul, că ar fi fost vorba de relații sexuale cu un minor. Imaginile ar fi fost livrate conducerii PSD de o sursă anonimă, și ar arăta o partidă de sex în grup. Aurel Bălășoiu este teolog și a fost primar al comunei Rociu din Argeș, înainte de a fi ales deputat pe listele PSD. 

Am luat act de decizia conducerii PSD, de excludere din partid a deputatului Aurel Bălășoiu”, a transmis PSD Argeș, subliniind că, rămânând consecvent principiilor sale, „se delimitează ferm de orice atitudine imorală și solicită de urgență demisia sa din Parlamentul României”. 

balasoiu
balasoiu2

Bălășoiu este deputat de Argeș, la primul mandat în Parlamentul României. Deputatul ocupă și funcția de primar în Șerbănești, comuna Rociu din județul Argeș, potrivit paginii administrației locale. Din 1991, până în 2004, a fost secretar al Consiliului Local, iar între anii 1981-1991, deputatul a ocupat funcția de contabil. Potrivit informațiilor de pe pagina Camerei Deputaților, Aurel Bălășoiu a urmat Facultatea de Teologie a Universității Pitești, dar și Facultatea de Drept a Universității București. 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *