Huțucă (PNL) ne „descifrează” cifrele liberalilor la Constanța: „Am câștigat județul! Nu înseamnă că valul s-a oprit, dimpotrivă, va fi din ce în ce mai bine!”

În ciuda faptului că PSD a câștigat cele mai multe mandate în Consiliul Local Municipal Constanța – unde avem și o intrare surpriză, liberalii jubilează din perspectiva județului, unde victoria clară a lui Florin Mitroi îi poziționează pe liberali în ipostază de mare forță politică. După alegerile de duminică, județul Constanța s-a făcut – la propriu – galben, iar președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, garantează faptul că „va fi din ce în ce mai bine”:

Să descifrăm împreună mesajele care vin odată cu rezultatul alegerilor locale. PNL a câștigat în județul Constanța. Victoria categorică a lui Florin Mitroi pentru președinția CJC nu înseamnă că valul s-a oprit, dimpotrivă, înseamnă că această instituție va fi reformată, în sfârșit, de un val de performanță. Am căpătat încredere în comunitățile unde până mai ieri eram în opoziție și am reușit să ne menținem încrederea acolo unde deja am demonstrat, prin proiecte, că se poate! Rezultatul în municipiu Constanța, în special diferența categorică de voturi între Vergil Chițac și contracandidați, îmi arată că schimbările începute vor continua. Va fi din ce în ce mai bine. Le mulțumesc tuturor echipelor noastre de campanie și candidaților liberali care au dus o campanie curată, pozitivă și orientată spre proiecte. În acest moment, mai la rece, simt că aici este principala diferență între noi și adversarii noștri politici. Un proiect finalizat și o promisiune îndeplinită valorează mai mult decât spectacolul și circul, decât victimizările și lamentările gratuite. Cred că asistăm la un semn de maturizare puternică a electoratului și la o schimbare foarte clară în grila de așteptări față de cei pe care îi aleg. Le mulțumesc tuturor constănțenilor care au votat în acest județ. Indiferent de opțiunea pe care și-au exprimat-o, au validat prin vot administrația pe care și-au dorit-o și oamenii în care au avut încredere”, a transmis deputatul Huțucă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *