PNL nu se așteaptă la „mari surprize” la Constanța. Primarul Chițac: „Constănțenii au reușit o demonstrație de responsabilitate civică” – VIDEO

Liderii PNL Constanța, președintele organizației județene, deputatul Bogdan Huțucă; primarul în funcție al Constanței, Vergil Chițac și candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean, Florin Mitroi, au organizat în această seară, de la 22:00, o conferință de presă la sediul partidului. Huțucă a mulțumit membrilor și simpatizanților PNL pentru implicarea „în această campanie frumoasă”: „Suntem conștienți cu toții că votul este extrem de important, vreau să mulțumesc susținătorilor PNL și tuturor reprezentanților noștri din secțiile de votare. Mulțumesc tuturor tinerilor care au fost alături de noi, o campanie frumoasă. Avem mari așteptări și sunt alimentate de munca primarilor noștri din ultimii patru ani și avem încredere că proiectele realizate, fondurile europene atrase se vor vedea în rezultatele finale”, a spus Huțucă.

De asemenea, Huțucă nu se așteaptă la „mari surprize” în ceea ce privește rezultatele finale. La rândul său, primarul Chițac a vorbit despre proba de responsabilitate civică a constănțenilor. „Reiterez mulțumirile mele adresate tuturor constănțenilor, care au ieșit într-un număr așa de mare, într-o demonstrație de responsabilitate civică, cu siguranță mai mare decât în ultimele dăți”, a spus Chițac:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *