Huțucă (PNL): „Județul Constanța este punte de legătură între Est și Vest, iar istoria se scrie sub ochii noștri, noi fiind parte din acest proces!”

La Adunarea Generală ONU de la New York, președintele României, Klaus Iohannis, a subliniat, prin discursul său, importanța pe care o au porturile românești, Marea Neagră și mai ales țara noastră în exportul de cereale. Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, salută prestația șefului statului la ONU și consideră faptul că județul Constanța nu contribuie la bunul mers al lumii democratice doar prin porturile sale, ci și prin poziția geostrategică, o punte de legătură între Est și Vest, iar politica dusă de statul român ne va răsplăti cu… aderarea la Schengen:

De la începutul războiului din Ucraina, românii au arătat ce înseamnă să fii un popor pașnic, solidar și săritor în momente de nevoie. Am arătat lumii întregi că suntem un popor cu inimă mare și după tot efortul făcut în această perioadă, am putea spune că am transmis cel mai frumos mesaj – solidaritatea sinceră față de vecinii noștri ucraineni. Aș mai spune că este un act ireproșabil care a fost extrem de bine apreciat în toate cercurile diplomatice, iar efortul făcut, atât de Guvernul României, de societatea civilă, cât și de către români, va contribui la o schimbare pozitivă de percepție despre România, în lume. Unele rezultate se vor vedea cât de curând și cel mai probabil aderarea în spațiul Schengen va fi o răsplată mult așteptată de noi toți. Datorită efortului făcut cu responsabilitate pentru gestionarea crizei alimentare globale, județul nostru este punte de legătură între Est și Vest, iar istoria se scrie sub ochii noștri, noi fiind parte din acest proces”, a transmis deputatul Huțucă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.