Forța Dreptei Constanța, în război total cu primarul Chițac: „Vrea să paveze zona peninsulară cu pavele folosite… în curte!”

Vergil Chițac vrea să paveze zona peninsulară cu pavele folosite în curte. Dacă Făgădău se lăuda cu bombardamentele din centrul vechi, spunând că dau un „aer istoric” zonei, Chițac merge și mai departe: pune pavele de curte, anunță Forța Dreptei Constanța: „Și din păcate, nu e o glumă… În luna iulie 2022, Primăria Constanța a stabilit un câștigător pentru proiectul “Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța – etapa II”, proiect ce presupune reabilitarea și modernizarea a 27 de străzi și alei, în lungime totală de 2.679 m, din zona peninsulară, în valoare de aproximativ 31 de milioane de lei fără TVA. Licitația a fost contestată la CNSC – Consiliului Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor, iar din document rezultă că Primăria Constanța încredințase proiectul firmei care a venit cu oferta unor pavele din granit de 6 centimetri grosime, o grosime recomandată de specialiști pentru curți sau alei pietonale, nicidecum pentru străzi. Contestatorul licitației arată că procedura de atribuire are multe probleme și cere anularea acesteia. CNSC urmează să se pronunțe în curând.. Așadar, după un centru vechi bombardat vom avea iarăși lucrări de mântuială și, în scurt timp după finalizarea lor, Vergil Chițac se va lăuda că a păstrat „izul istoric” moștenit de la Mazăre și Făgădău. Totul în deplin dispreț față de acest oraș. Cred că este în zadar să vă reamintim ce spunea Constanța Altfel, asociația lui Vergil Chițac, în anul 2020, înainte ca acesta să ajungă primar. Vedeți mai jos postarea de atunci.. și vedeți și voi, cu ochii voștri, în ce hal arată astăzi străzile din Pensinsulă”, transmite Forța Dreptei:

bla
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Forța Dreptei Constanța, în război total cu primarul Chițac: „Vrea să paveze zona peninsulară cu pavele folosite… în curte!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.