DJ 393, „prins” în „Anghel Saligny”. Crușoveanu (PNL): „O soluţie complementară la drumul expres Alternativa Techirghiol spre sudul litoralului”

Unul din angajamentele PNL Constanţa este acela de a moderniza şi de a dezvolta infrastructura din judeţul nostru. Reprezentanţii administraţiilor liberale au depus eforturi considerabile în vederea găsirii finanţării proiectelor asumate în programul de guvernare locală, anunță deputatul liberal Marian Crușoveanu:

Prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny, Guvernul României va susţine proiecte de dezvoltare a infrastructurii rutiere din judeţul Constanţa.În programul de guvernare asumat de PNL, dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii este un atribut sau chiar pilonul de bază pentru o economie eficientă, durabilă şi totodată un sprijin pentru turism şi celelalte activităţi economice desfăşurate în judeţul nostru şi nu numai. Pe lista de obiective finanţate anul acesta de Guvernul României, incluse în PNI Anghel Saligny, se află şi modernizarea Drumului Judeţean 393, tronson care leagă localităţile Techirghiol şi Arsa. Practic, această rută este o soluţie complementară la drumul expres Alternativa Techirghiol spre sudul litoralului românesc.Acest proiect poate fi realizat într-un timp record, mai ales că după aprobarea finanţării, va fi la latitudinea reprezentanţilor locali să acţioneze în consecinţă şi să grăbească realizarea acestui tronson de drum, în vederea descongestionării traficului, soluţie de care să poată beneficia atât locuitorii, cât şi agenţii economici din judeţul nostru”, a transmis deputatul Crușoveanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *