Deputatul Rizea vrea scoaterea AUR în afara legii: „Le doresc să plătească și nu oricum, cu vârf și îndesat!”

Scandalul violului de la Școala de Vară a AUR: IPJ Constanța susține că „victima a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni”. IPJ Ialomiţa face cercetări după ce o adolescentă de 17 ani s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol. Surse apropiate anchetei afirmă că aceasta a particpat la Şcoala de vară a AUR, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp începând din 14 septembrie.

IPJ Constanţa a transmis că, „la sesizarea mamei fetei, care afirma că aceasta nu răspunde la telefon, poliţiştii au mers la hotel şi au gasit-o pe adolescentă în cameră împreună cu alte două persoane de sex feminin, ea negând că ar fi fost victima vreunei infracţiuni, lucru pe care i l-a comunicat şi mamei sale. Reprezentanţii IPJ Constanţa au anunţat că au fost sesizaţi de către mama fetei de 17 ani că aceasta nu răspunde la telefon, iar poliţiştii au mers să verifice.”

Fata ar fi fost invitată la petrecere de reprezentanții AUR, care i-au dat să bea. Apoi, doi dintre aceștia au mers cu ea în cameră și, potrivit declarațiilor fetei, aceasta ar fi acceptat să facă sex doar cu unul dintre ei. Numai că ceea ce s-a petrecut în orele următoare a fost groaznic pentru minoră. Ea ar fi fost deflorată, iar cei de la AUR ar fi făcut și sex anal și oral cu fata de 17 ani. La data de 16 septembrie 2023, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracțiuni de viol, comisă în județul Constanța.

Deputatul AUR Antonio Andrușceac a declarat luni, la Antena 3, după ce o minoră a acuzat că ar fi fost violată la Școala de Vară a AUR, că din punctul său de vedere sunt multe semne de întrebare și că ar putea să fie o „înscenare” pentru că cei doi membri AUR reclamați s-ar fi oferit să o ducă pe fată acasă și i-ar fi anunțat familia în acest sens.

Am demarat în interiorul partidului o anchetă şi acum toată lumea spune că ceea ce reclama această tânără nu este nicidecum un viol, că spune că s-ar fi trezit din beţie cu nişte dureri inghinale. Acum, dacă spune că a făcut o reclamaţie şi a identificat şi doi colegi, rămâne de văzut, lucrurile acestea nu pot fi ascunse, sunt nişte expertise medico-legale care pot să confirme fără niciun fel de tăgadă dacă a fost vorba despre un viol”, a declarat Andrușceac.

Între timp, deputatul constănțean Cristina Rizea refuză să accepte o eventuală mușamalizare a cazului și a fost foarte vehementă, subliniind faptul că „AUR e un partid condus de frustrați sexuali”:

„O minoră a fost abuzată sexual în stațiunea Olimp de membri ai AUR. Într-un hotel din Olimp în urma unei reuniuni de partid. După ce aceștia consumaseră băuturi alcoolice. Descrierea victimei asupra episodului este dureroasă… Ăsta e AUR, oameni buni! Astfel de monștri nu vă pot reprezenta! AUR e un partid condus de frustrați sexuali și nu numai, oameni capabili de astfel de abuzuri de nedescris. Îmi pare rău să le spun oamenilor de bună credință că, susținând acest partid, susțin niște personaje de extrem de proastă factură, capabili să abuzeze MINORI!!! Oribil. Abominabil. Le doresc să plătească și nu oricum, cu vârf și îndesat! (…) Partidul AUR este de-a dreptul penal. De ce? În primul rând, AUR e casa bună în politică pentru comportamente penale. De la deputați care bat soții la membri care violează o fată de ajunge la spital după o școală de vară la mare sau parlamentari care își sună colegii să-i înjure și să-i amenințe la 1 noaptea, acești oameni sunt capabili de fapte de nedescris. Nu mai vorbim de violențele pe care le provoacă în Parlament, la proteste, în orice context în care pot crea scandal. Și astfel de fapte se achită pe cale penală. În al doilea rând, AUR încalcă flagrant legea. Cum? Dacă v-ați înscris pe site-urile lor și v-ați transmis datele cu caracter personal, ar fi bine să le scrieți să le retrageți, pentru că sunteți expuși atacurilor cibernetice pe care rețelele lor fragile nu le pot suporta. De asemenea, vedeți cum utilizează AUR datele personale… în scop electoral. Încalcă atât legislația națională, cât și pe cea europeană. Totodată, prin colaborare directă cu furnizorul de apă din Satu Mare, entitate publică, AUR a transmis, atașat facturilor, pliante electorale, ceea ce ne demonstrează și mai mult din încrengătura ilegală care a adus AUR unde este acum. AUR încurajează un discurs neolegionar. Dincolo de sorgintea pro-rusă, anti-europeană și anti-americană a acestui partid, AUR se asociază cu tendințele iliberale, anti-democratice și totalitare și pare că se și identifică cu ele. Rusia și China se bucură din plin de un asemenea partid care crește în permanență într-o țară cu rol strategic în regiune. Nu pot fi neglijate nici derapajele antisemite, homofobe, rasiste și xenofobe ale acestui partid, promovate prin apel la violență. Nu putem tolera ca astfel de mesaje să acapareze spațiul public. Nu putem tolera un partid care ne amenință securitatea, de la a viola o minoră de 17 ani la a insista să creeze o punte directă între București și Moscova. ”, a transmis deputatul Rizea.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *