Congres la conservatorii de la Alternativa Dreaptă. Parlamentari constănțeni, în structurile naționale de conducere

Liderii din teritoriu ai partidului Alternativa Dreaptă s-au reunit miercuri la Sibiu, în cadrul unui Congres extraordinar. Oamenii cu studii sau cu facultate plecați din AUR și-au modificat statutul, după… model conservator japonez și și-au consolidat conducerea după o serie de alegeri interne organizate zilele trecute. Astfel, deputatul constănțean Dănuț Aelenei rămâne coordonator al organizației de la Constanța și a fost ales vicepreședinte al partidului pentru politici publice, practic cel care va întocmi guvernul din umbră al Alternativei Drepte.

alternativa dreapta 2

Senatorul Evdochia Aelenei, aleasă și ea vicepreședinte al partidului, va fi responsabilă de zona de antreprenoriat. Astfel, toate aceste modificări au fost validate la congresul de miercuri, deschis de președintele partidului, Adela Mîrza. Aceasta a mulțumit celor doi parlamentari constănțeni pentru consecvența și implicarea în formațiunea politică:

alternativa dreapta 3

În cadrul congresului, sub egida conservatoare copilărie fără pornografie, senatorul Aelenei și-a exprimat convingerea că doar un partid autentic de dreapta poate rezolva crizele multiple prin care trece țara:

„Acești ani au fost dificili pentru cetățenii României, iar clasa politică nu a reușit să-i ajute să treacă peste greutăți fără sacrificii majore. Mă refer la probleme precum scăderea populației, plecarea tinerilor din țară, sărăcia celor rămași acasă, deficitele financiare, corupția, inflația. Partidele care au guvernat până acum nu au voința și capacitatea de a rezolva astfel de probleme, așa că situația social-economică s-a agravat și românii au de suferit. Cu politici de stânga sau liberal-inconsecvente este o utopie să se aștepte soluții salvatoare! Explicații se pot găsi multe, dar eu cred că lipsa unui partid autentic și consecvent de dreapta este una din cauze. Alternativa de dreapta este răspunsul pe care noi și acest congres îl oferim electoratului pentru a depăși stagnarea și crizele aruncate în spatele poporului român de către guvernanții și politicienii incompetenți și corupți”, a spus senatorul Aelenei.

alternativa dreapta 1
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *