Confort Urban Constanța a băgat două cartiere în „regim” de asfaltare

Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă în diferite zone ale orașului, transmite marți Primăria Constanța. Astfel, echipele Confort Urban lucrează zilele acestea pentru reabilitarea integrală a străzii Grâului din cartierul Palazu Mare și a aleii Cameliei din cartierul Tomis III.

Pe aleea Cameliei zilele trecute au fost executate lucrări de frezare, iar astăzi s-a trecut la asfaltarea acesteia. Totodată, se montează borduri, se amenajează și asfaltează trotuarele. Toate aceste lucrări fac parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare a tuturor străzilor din cartier și de reamenajare a spațiului public urban. Rând pe rând, toate străzile vor fi asfaltate, astfel încât să se intervină asupra întregii infrastructuri rutiere.

În ceea ce privește strada Grâului, aceasta a fost refăcută de la zero. Astăzi a fost pus stratul de piatră, a fost compactat, iar maine se vor continua lucrările până la asfaltarea străzii. Vor fi montate bonduri, vor fi amenajate și trotuare, astfel încât artera rutieră să poată fi folosită în siguranță atât de conductorii auto, cât și de pietoni.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *