Ciucă: „PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale” – VIDEO

Nicolae Ciucă, liderul liberalilor, a declarat, marți, că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale. Strategia partidului pentru acest scrutin va fi stabilită în Consiliul Național, după alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

„PNL va avea propriul candidat la prezidenţiale, iar decizia privind nominalizarea va fi luată în forurile de conducere ale partidului. E normal ca după locale să avem un Consiliu Naţional, în care să analizăm rezultatele de la locale şi europarlamentare şi pornind de aici să stabilim paşii pentru ca partidul, membrii partidului, să decidă şi să avem, dincolo de nominalizare, şi strategia cu care PNL va intra în alegeri”, a declarat Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă vrea să candideze, el a răspuns: „Nu contează ce ne dorim unul sau altul, contează ce stabileşte partidul”. Recent, acesta a afirmat că „este aproape clar pentru toată lumea că PNL va avea candidat” la alegerile prezidenţiale.

În același timp, Nicolae Ciucă a spus că și-ar dori păstrarea coaliției cu PSD. Întrebat dacă PNL și PSD vor rămâne la guvernare, în condiţiile unor candidaturi separate la prezidenţiale, Ciucă a răspuns: „Eu cred că ar fi o greşeală să se rupă coaliţia şi să nu avem o guvernare stabilă, ar fi cea mai mare greşeală”.

ARVE
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *