Marcel Ciolacu nu exclude ideea unei candidaturi comune PSD – PNL la prezidențiale

Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică la Antena 3 că după data de 10 iunie va fi abordată discuția cu privire la posibilitatea unei candidaturi comune sau a candidaților separați la alegerile prezidențiale, atât în cadrul fiecărui partid, cât și în cadrul coaliției. El a subliniat că încă nu s-a luat o decizie în acest sens. Întrebat dacă există posibilitatea excluderii unei candidaturi comune, Ciolacu a menționat că această opțiune nu a fost exclusă.

”Cred că după data de 10 iunie se vor discuta toate aceste lucruri, şi în interiorul fiecărui partid şi la coaliţie. Nu e luată o hotărâre”, a spus Marcel Ciolacu în legătură cu un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale, sau candidaţi separați.

”Ţinând cont că am pierdut de patru ori alegerile pentru funcţia de preşedinte, nu am nicio reţinere să spun, nu l-am votat nici pe domnul Băsescu, nici pe domnul Iohannis. Nu sunt mulţumit nici după moştenirea lăsată de domnul Băsescu, nici după moştenirea lăsată de domnul Iohannis”, a mai afirmat preşedintele PSD.

Întrebat dacă este exclusă ideea unei candidaturi comune, Ciolacu a spus: ”Nu am exclus acest lucru şi cred că discuţia o vom avea după 10 iunie”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *