Ciolacu spune că e „puțin probabil” să candideze la președinție, ar vrea o persoană din afara partidului: „Ar putea fi Geoană”. Grindeanu, favorit pentru șefia PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, într-un interviu pentru Antena 3, că este „puțin probabil” să candideze la Președinție și a spus din nou că ar propune ca PSD să poată accepta o persoană care nu este din partid. Marcel Ciolacu a precizat din nou că ar accepta funcția de premier, dar a spus că probabil nu se va înscrie în cursa internă din partid pentru desemnarea candidatului la Președinție.

„Eu aș merge ca PSD să poată accepta și o persoană care nu e din partid” pentru candidatura la Președinție, a mai spus Marcel Ciolacu.

Răspunzând întrebărilor, liderul PSD a admis că o astfel de persoană ar putea fi Mircea Geoană. Marcel Ciolacu a afirmat în mai multe rânduri că este posibil ca PSD să desemneze candidat la alegerile prezidențiale din 2024 o persoană din afara partidului.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, mărturiseşte că nu este înconjurat de „yesmeni”, el susţinând că în discuţiile din partid are şi divergenţe cu colegi precum Gabriela Firea, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, dar şi alţi lideri, despre care spune că sunt oameni cu orgolii şi puncte de vedere.

„Ne mai certăm câteodată, ne mai împăcăm, nu e uşor. Cel mai uşor când conduci e să-ţi pui oameni yesmeni în jur, nu să-l ai pe Stănescu, să-l ai pe Tudose, pe Grindeanu, pe Gabriela Firea, pe Dîncu… Nu-s nişte yesmeni, sunt oameni cu orgolii, oameni cu puncte de vedere. Prefer acest mod de a conduce”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-un interviu difuzat, miercuri, de Antena 3.

El i-a catalogat drept „prieteni” pe Sorin Grindeanu, pe Mihai Tudose şi pe Gabriela Firea, iar despre secretarul general al PSD, Paul Stănescu, pe care l-a numit „nea Paul”, liderul PSD a spus că împreună cu acesta a „făcut imposibilul la PSD”.

În ceea ce priveşte predecesorii săi, Ciolacu e de părere că Victor Ponta „a guvernat bine România, a fost un prim ministru bun”, iar pe Liviu Dragnea l-a catalogat drept „un organizator de excepţie”. El a spus însă că cei doi „au făcut anumite greşeli greu de reparat”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *