Grindeanu (Transporturi) se vede din nou premier: „În mod sigur nu mi-aș dori să fiu prim-ministru fără să fiu președintele PSD!”

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor în guvernul Nicolae Ciucă, a fost sâmbătă seara invitatul lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări”, de la Kanal D. Sorin Grindeanu a făcut mai multe referiri la perioada în care a ocupat postul de la Palatul Victoria, inclusiv la momentul protestelor de stradă din cauza Ordonanţei 13. A fost practic momentul rupturii cu Liviu Dragnea, ulterior el fiind dat jos din fruntea guvernului printr-o moţiune de cenzură iniţiată chiar de propriul partid, PSD. Şi totuşi, Grindeanu nu exclude să revină la Palatul Victoria: „Orice om politic are un anumit proiect. În mod sigur nu mi-aș dori să fiu prim-ministru fără să fiu președintele partidului din care fac parte. Experimente de tipul acesta au arătat, și nu doar la PSD, chiar și la PNL în istoria recentă, că nu sunt foarte solide”, a declarat Grindeanu.

În acest context, Denise Rifai a intervenit, provocându-l: „Deci aveți două variante. Fie îl refuzați pe Ciolacu și nu vă duceți premier, fie îl dați jos din barcă.”

Grindeanu a contrazis-o pe Denise Rifai și a declarat: „Nu! Marcel Ciolacu este președintele PSD. Marcel Ciolacu va merge premier.(…) Nu mai repet experiențe nefericite. În momentul în care ești prim-ministru, cred că e foarte important să ai în spate partidul care te susține și să fii președintele acelui partid”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *