Ciolacu: „PSD a câștigat alegerile locale. Vom avea mai mulți primari, șefi de CJ și consilieri decât în 2020” – VIDEO

ARVE

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seară, la sediul central al partidului, după închiderea urnelor la alegerile locale și apariția primului EXIT-POLL, că social-democrații au câștigat alegerile locale și că au obținut rezultate mai bune decât la scrutinul din 2020.

„În această seară, democrația a triumfat. Le mulțumesc românilor că au ieșit la vot pe caniculă și au dat legitimitate alegerilor. PSD a câștigat alegerile. Tot ce-am obținut astăzi reprezintă încrederea pe care ne-au dat-o românii. Votul dat azi a confirmat că am guvernat bine într-o perioadă complicată, iar măsurile luate de PSD la guvernare au fost apreciate de români. PSD a obșinut un scor mai bun decît în 2022, vom avea mai multe Consilii Județene, mai mulți primari, mai mulți consilieri, iar acest lucru se vede și în scorul alianței politicie de la europarlamentare, unde am obținut peste 50% din voturi. Ne-am îndeplini oboiectivul, guvernul pe care îl conduc are legitimitatea românilor”, a declarat Ciolacu, încadrat de lideri centrali ai partidului.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a pierdut la o diferență uriașă „războiul” cu Nicușor Dan, susținut de ADU. Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că Gabriela Firea a făcut tot ce a putut pentru ca PSD să aibă un scor bun în București. Mai mult decât atât, la aflarea rezultatelor, liderul PSD a strâns-o la piept pe Gabriela Firea, într-un gest de îmbărbătare.

Vreau să-i mulțumesc doamnei Gabriela Firea. A făcut tot ce a putut pentru ca PSD să aibă un scor bun în București. Avem o luptă foarte strânsă în Sectoarele 1 si 2, care se va da până la numărarea ultimul vot. Fac un apel la toți oamenii noștri din secțiile din București, dar și din țară, să rămână în secții până la ultimul vot și ultimul proces verbal. Este esențial acest lucru. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru efortul depus în această campanie”, a spus Marcel Ciolacu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *