Bola (Forța Dreptei): „Rafila a băgat Sănătatea în moarte clinică! Marele specialist a făcut ţăndări Planul Naţional de Combatere a Cancerului, fără niciun fel de empatie pentru pacienţi. Nu îşi poate justifica averea de peste 3 milioane de euro şi îl enervează faptul că trebuie să muncească!”

Constanța a rămas fără spitalul mult promis și așteptat. Odată cu această situație, deputatul constănțean al Forței Drepte, Bogdan Bola, s-a dezlănțuit din nou pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila:

„Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, trebuie să plece acasă urgent! După ce a băgat Sănătatea în moarte clinică, Rafila anunță că proiectul construirii unui Spital de Pediatrie în Constanța (Spitalul „Mama și Copilul” în cadrul Spitalului Județean) a căzut. Fără să ofere vreo explicație, PSD-ul, din nou, dă dovada incompetenței și nepăsării față de dobrogeni. De 30 de ani tot fac promisiuni, tot fac proiecte, tot anunță spitale, dar, în realitate, nu se construiesc nimic. Iar azi, din păcate, noii lor aliați – PeNeLiști – tac.. De aceea, Forța Dreptei și USR au depus o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății intitulată „Ministrul Rafila – turistul leneș şi cinic care lasă România fără spitale”. Iată motivele pentru care Rafila trebuie să plece URGENT din funcție:

➡️Construirea Corpului nou al Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanta doar ce și-a pierdut finanțarea din PNRR (142 de milioane de euro) din cauza „riscului ridicat” de nerealizare.

➡️România, fără el, poate să aibă şansa de a avea spitale noi, nu magherniţe insalubre, iar pacienţii, medicii şi asistentele să aibă şansa „la adevăr” în sistemul sanitar.

➡️a fost incapabil să gestioneze Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Marele specialist Rafila a făcut ţăndări Planul Naţional de Combatere a Cancerului, fără niciun fel de empatie şi consideraţie pentru pacienţii oncologici

➡️nu îşi poate justifica averea de peste 3 milioane de euro. Da da, personală, ați citit bine!

➡️nu vrea, nu poate şi, la o adică, îl şi enervează faptul că trebuie să muncească.

Sănătatea trebuie să fie o prioritate pentru Constanța și Dobrogea, în general. PSD și PNL trebuie să înceteze să taie de pe toate listele finanțările (reale) pentru această zonă a țării noastre. Deoarece asta se întâmplă și se vede cu ochiul liber”, a transmis deputatul Bola.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *