Avem concluziile controlului ISC în Mamaia Nord: Prefectul Coșa, OBLIGAT să solicite în instanță anularea a peste 270 DE AUTORIZAȚII ILEGALE DE CONSTRUCȚIE! Vin vremuri grele pentru primarul Chelaru, care a NENOROCIT Năvodari!

TOMIS NEWS a relatat recent despre un control din vara trecută al Inspectoratului de Stat în Construcții, în Mamaia Nord. Între timp, s-a încheiat și ancheta, există și concluzii, decizii și dispoziții. Pe scurt, ISC București a înaintat prefectului Constanței, Silviu Coșa, solicitare să intenteze acțiune de anulare a peste 270 de autorizații de funcționare din Mamaia Nord, toate aprobate și semnate de primarul Florin Chelaru!

Ca un mic detaliu, printre cei care au scăpat și nu au fost controlați sunt securiștii de la Nordis și Ștefan Building, deținută de Ștefan Odagiu. De asemenea, Costică Zelca, care construiește prin societățile STOP și Alezzi, frații Vasea, s-au trezit în fața anulării autorizațiilor!

În momentul de față, prefectul Coșa este obligat să trimită instanței concluziile rapoartelor ISC București. Rămâne de văzut modul în care multe clădiri din Mamaia Nord vor rămâne fără proprietari sau clădirile vor fi dărâmate, pentru că nu respecta prevederile Legii 50, atât în teren, cât și în acte! Mai mult, ISC București a revendicat de la Primăria Năvodari ȘASE camionete de documente, practic copiile a peste 500 de dosare de autorizații care au fost verificate. Controlul despre care vorbim reprezintă doar 10% din acțiunile verificărilor ISC București!

Potrivit surselor TOMIS NEWS din anchetă, fiecare dosar de autorizare a fost verificat de o comisie de arhitecți, care ulterior au înaintat propunerile către ISC București. Rămâne doar de văzut cum, când și dacă prefectul Coșa va pune în aplicare deciziile ISC București.

În situația în care prefectul Coșa se va conforma și va acționa în instanță, Primăria Năvodari devine bună de plată, pentru că vorbim de prejudicii de peste 200 de milioane de euro! Năvodărenii vor trebui să plătească din cauza primarului Florin Chelaru, pentru emiterea unor acte ilegale pentru dezvoltatori! Prin aparatul Primăriei, Florin Chelaru a nenorocit Mamaia Nord și ceea ce trebuia să fie cea mai nouă și frumoasă stațiune a litoralului românesc a devenit un coșmar imobiliar!

VA URMA!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

4 comentarii la „Avem concluziile controlului ISC în Mamaia Nord: Prefectul Coșa, OBLIGAT să solicite în instanță anularea a peste 270 DE AUTORIZAȚII ILEGALE DE CONSTRUCȚIE! Vin vremuri grele pentru primarul Chelaru, care a NENOROCIT Năvodari!

 • miercuri, 20 septembrie 2023 la 18:01
  Permalink

  La ce bun se vor anula peste 270 de autorizatii, cand dl primar de va da autorizatie din nou…vedeti cazul preotului investitor Solomia cu constructia de 7 etaje din Mamaia Sat. A pierdut procesul intentat in 2022 de vecinii zona si i-a fost anulata autorizatia, dupa care a primit o noua autorizatie in 2023 de la acelas dl primar. In momentul de fata isi continua constructia si a ajuns deja la etj 3.

  Răspunde
 • miercuri, 20 septembrie 2023 la 15:10
  Permalink

  Unde gasim listaa cu cei 270?

  Răspunde
 • miercuri, 20 septembrie 2023 la 08:40
  Permalink

  SI LA CONSTANTA CAND????????

  Răspunde
 • marți, 19 septembrie 2023 la 21:44
  Permalink

  Sunt tare curios daca chiar se va face ceva in acest sens, și dacă cineva va demola acele mizerii imobiliare, și dacă cineva va pleca din primărie.

  Tind sa cred că nu, și că Zelca și Ștefan, vor face tot ceea ce vor să facă.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *