Alegeri județene la PUSL Constanța. Chiforeanu, singurul candidat, ales președinte – VIDEO

PUSL-iștii constănțeni s-au reunit vineri seară la un restaurant din municipiul Constanța pentru conferința județeană a formațiunii politice. Vorbim de confirmarea unei conduceri statutare, respectiv prin Florentin Chiforeanu, ales președinte al organizației și președintele organizației municipale, Gihan Eserghep, ales prim-vicepreședinte la județ.

pusl

Conferința județeană de astăzi a avut în prim plan alegerea președintelui și a Biroului Județean a PUSL. Printre invitați s-a regăsit Maria Grapini, europarlamentar și vicepreședinte al PUSL la nivel național și coordonator al organizațiilor din diaspora, care va candida pe lista națională a PNL-PSD, pe loc eligibil în negocierile conducerii PUSL la nivel național. De asemenea, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj de încurajare colegilor săi de la malul mării.

gihan pusl 2

Gihan Eserghep

În urma votului exprimat de umaniștii constănțeni, Biroul Județean se compune, începând de astăzi, astfel: Gihan Eserghep -prim vicepreședinte, Giani Nebunu-vicepreședinte, Mirabela Cherim-vicepreședinte, Bogdan Ciobanu-membru, Cristi Ionescu-membru, Victor Bulacu-membru, Bica Pavlov-membru, Mamudie Erdin-membru. 

După vot, Florentin Chiforeanu a reluat temele de campanie ale PUSL, precum încă un pod peste Dunăre, în Dobrogea, în zona Rasova și, de asemenea, a criticat administrația municipiului Constanța:

ARVE Error: Invalid URL https://www.facebook.com/100089932132872/videos/394348403200284/ in url
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *