Aelenei (Alternativa Dreaptă), după… calomniile AUR: „Vom merge pe drumul ales cu credință în Dumnezeu, cu dragoste față de cetățeni și România!”

Senatorul constănțean Edvochia Aelenei și-a anunțat, în plenul Senatului, demisia din AUR.  În timpul discursului, senatorul a izbucnit în plâns. Este a doua demisie din AUR, la Senat, după plecarea Dianei Șoșoacă. Soțul senatoarei, deputatul Dănuț Aelenei, a părăsit AUR imediat după congresul în care George Simion a fost ales președinte unic al AUR. În prezent, acesta este coordonatorul Alternativei Drepte la Constanța. George Simion susține că i-a cerut luni senatoarei Evdochia Alenei să îşi anunţe demisia, pentru că, alături de soţul său, „a trădat” şi s-a alăturat lui Ludovic Orban.

Ca răspuns la calomniile lui George Simion, deputatul Aelenei a transmis faptul că nu se pune problema de vreo trădare sau traseism politic, întrucât plecarea sa și, mai nou, a soției, s-a făcut la un partid neparlamentar, nicidecum la Orban, și la răutatea lui îi voi întoarce celălalt obraz:

Răspunsul meu la toate calomniile adresate de către George Simion calomnii adresate în Parlament și mijloacele media, este următorul: Ne-am delimitat de George Simion pentru ca a încă din momentul în care am întrat în Parlament in ciuda eforturilor depuse de noi el George Simion a început o campanie de denigrare a noastră atât pe plan central cât și local. Nu poți sa locuiești acolo unde în continuu ești alungat și dat afara. Nu suntem traseisti, am ales un partid neparlamentar care lupta pentru cetățeni, pentru România unicul partid patriotic Conservator din România partid care se numește Alternativa Dreapta partid afiliat la conservatorii și reformistii europeni (ECR), condus de o femeie cu numele Adela Marza, partid cu oameni buni, pregătiți din toate punctele de vedere, oameni ce au experienta de viata. Intenționat George Simion acuza de la tribuna Parlamentului ca suntem trădători și „am plecat la Orban”. O minciuna gogonata ca dealtfel toate celelalte minciuni marca George Simion! Personal ii adresez lui George Simion ca voi răspunde la răutatea lui, cu bunătatea mea la palmele lui ii voi întoarce și celalalt obraz. Vom ignora calomniile răutăcioase și vom merge pe drumul ales cu credință în Dumnezeu cu dragoste fata de cetățeni și România!”, a precizat deputatul Aelenei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *