Zece speakeri la Marketing Waves: Expo-conferință la Constanța

Pe 6 aprilie, la Complex Diplomatic Mamaia are loc expo-conferința Marketing Waves organizată de Kalon Events. Aceasta se adresează antreprenorilor, proprietarilor de afaceri locale, oamenilor de marketing și persoanelor aflate în pozitii de management. Evenimentul este de tip full-day conference – participanții vor beneficia de 6 ore de conținut relevant livrat de profesioniști în marketing, comunicare și vânzări. Speakerii vor avea sesiuni de întrebări și răspunsuri la finalul fiecărei prezentări. Zona EXPO&networking va facilita networkingul de calitate.

Cei 10 speakeri ai evenimentului sunt specialiști în domeniile lor, au experiență și rezultate concrete în piață, iar pasiunea le alimentează creativitatea și curajul de a inova. Aceștia sunt: Sorin Drăghici – Managing Partner & Business Developer DWF, Daniel Ene – Chief Marketing Officer & Partner Limitless Agency, Cosmin Dărăban – co-fondator & CEO Gomag, Magda Bei – CEO Graphtec, Mihai Bocai – CEO Flaminjoy, Alexandru Curtașu – Head of Performance Marketing Gun Media, Eugen Predescu – Paid Media Managing Director DWF, Alex Cimpoca – Founder MKOR Growth, Eli Neicuț – Influencer de fapte bune și Viorel Spînu – Senior Software Developer

În cadrul conferinței, speakerii vor aborda subiecte variate care vor acoperi mai multe canale de promovare pe care o companie le poate integra în strategia de marketing. Se va discuta despre optimizarea prezenței afacerilor locale în mediul online, optimizarea website-urilor pentru motoarele de căutare, utilizarea datelor pentru creșterea conversiilor campaniilor de email marketing, utilizarea ChatGPT și alte soluții AI pentru generare de conținut, dar și despre marketing BTL, cum ar fi participarea eficientă la târguri sau campanii de responsabilitate socială.

Biletele beneficiază de oferta early bird până pe 30 martie și sunt disponibile în varianta de acces standard la eveniment sau în varianta bleisure printr-un parteneriat cu Iaki Conference & Spa hotel Mamaia. De asemenea, există bilete speciale pentru studenții interesați de marketing și pentru ONG-uri.

Mai multe detalii pe website-ul evenimentului!

Evenimentul este susținut de Limitless Agency, DWF, Gun Media, Graphtec, SMIS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *