WhatsApp va permite gestionarea a două conturi în același timp

Utilizatorii care au două conturi de WhatsApp vor putea, în curând, să le folosească pe acelaşi telefon, dacă au două cartele SIM, relatează știrileprotv.ro. Mark Zuckerberg a confirmat planurile WhatsApp de a lansa suport pentru utilizarea a două conturi de WhatsApp pe același dispozitiv mobil. Această funcționalitate viitoare va permite utilizatorilor să utilizeze în paralel cele două conturi pe același dispozitiv, asemănându-se modului în care sunt gestionate conturile multiple pe celelalte platforme sociale deținute de Meta.

Această nouă funcționalitate este menită să ofere utilizatorilor mai multă flexibilitate. Utilizatorii care utilizează WhatsApp atât în scopuri personale, cât și profesionale vor putea să aibă dedicate fiecărui scop un profil distinct. De exemplu, utilizatorii pot activa profilul profesional atunci când folosesc WhatsApp pentru afaceri și pot trece ulterior la profilul personal atunci când doresc să comunice cu prietenii și familia.

Cu toate acestea, pentru a folosi în paralel cele două profile de WhatsApp pe același dispozitiv, este necesar ca acesta să aibă două numere de telefon alocate de două cartele SIM diferite.

Autentificarea pentru fiecare profil se face, în continuare, pe baza codurilor trimise prin SMS la numerele de telefon alocate fiecărui cont. Acest lucru înseamnă că utilizatorii trebuie să dețină două numere de telefon pentru a beneficia de această funcționalitate.

WhatsApp intenționează să lanseze suportul pentru utilizarea a două conturi de WhatsApp pe același telefon mai întâi pentru dispozitivele Android, înainte de a-l face disponibil pe iPhone la o dată ulterioară. Această schimbare este menită să aducă un nivel crescut de versatilitate și ușurință în gestionarea comunicării pentru utilizatorii care au nevoie de două conturi distincte pe WhatsApp.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *