Viktor Orban se teme că ar putea fi victima unei tentative de asasinat, la fel ca premierul slovac. „Un atac individual ar putea deveni o practică zilnică”

Viktor Orban se teme că ar putea deveni și el victima unei tentative de asasinat, precum Robert Fico, despre care spune că a devenit acum atât de izolat, încât nu mai are nici măcar telefon personal. Viktor Orban a declarat că nu a mai vorbit personal cu premierul slovac Robert Fico după tentativa de asasinat împotriva acestuia, ci doar cu oamenii săi, arată Hirado, citat de Știrile ProTV. Orban crede că nu mai este ușor pentru nimeni să mai vorbească nici măcar la telefon cu Fico, premierul slovac devenind acum „unul dintre cei mai precauți oameni din Europa”, care nu mai are „nici măcar telefon personal”.

Premierul maghiara menţionat însă că este în contact cu colegii săi şi cu familia sa şi caută posibilitatea să-l viziteze, deoarece consideră important să exprime nu doar respectul său personal şi camaraderia, ci şi urările poporului ungar”, arată agenția maghiară. Potrivit acesteia, Viktor Orban „a numit relaţia sa cu Robert Fico una specială. Acum, pemierul maghiar spune că se teme el însuși pentru viața sa”, declarând că o tentativă de asasinat este posibilă și în Ungaria, după modelul celei căreia i-a căzut victimă prietenul său Robert Fico.

„Există, fără îndoială, un pericol ca un astfel de atentat să se întâmple şi în Ungaria”, a declarat Viktor Orban, potrivit căruia „ar trebui luate în considerare reguli clare în acest domeniu, deoarece, în caz contrar, un atac individual ar putea deveni o practică zilnică”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *