VIDEO SEAS 2022, menit să devină o tradiție: „Este deja un SUCCES!” La Constanța, spectacole de teatru cu… 500 de persoane!

Între teatru şi comorile lumii, aş alege teatrul”, spunea Maria Filotti. Astfel au ales, seară de seară, sute de constănțeni și turiști în această vară, unii dintre ei achiziționându-și și 20 de bilete la Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – SEAS 2022 și, cu acest prilej, se demontează un… mit: constănțenii vor teatru, după foarte mulți ani de condamnare a actului cultural la nepăsare și dezinteres din alte zone, nicidecum a publicului.

„Toată această ofertă se adresează în mod special publicului constănțean, în aer liber. Încercăm și să aducem cât mai mulți turiști la malul mării în acest program cultural. Oamenii sunt deschiși, chiar dacă semnalele nu sunt cele mai bune începând din luna septembrie… Vara aceasta este bună, au fost spectacole cu 4-500 de spectatori. Da, mai vine lumea la teatru!”, ne-a spus actrița Mirela Peană, un reper al teatrului constănțean. Din perspectiva personală, la maratonul SEAS 2022, Mirela Pană se bucură de succesul piesei „Maria Tănase. O poveste”, o marcă înregistrată a Teatrului de Stat Constanța:

SEAS este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și finanțat de Consiliul Județean Constanța. Partener principal este Primăria Municipiului Constanța. Vă reamintim că pentru spectatorii care cumpără bilete din timp, TSC a inițiat o campanie promoțională  EARLY BIRD, primele 150 de bilete la fiecare spectacol programat la Teatrul de Vară Soveja și primele 50 de bilete la fiecare spectacol programat pe scena din Parcul Arheologic având tariful redus de 30 lei. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.mystage.ro, de la Info Point City Park Mall, de la Sala Studio a Teatrului din str. Ion  Lahovari nr. 2A, și, cu o oră înainte, de la casieriile din locațiile în care sunt programate spectacolele – Teatrul de Vară Soveja sau Parcul Arheologic.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.