VIDEO INTERVIU Tomac (PMP), la Constanța, despre legea offshore: „În mod sigur guvernanții ASCUND elemente pe care NU le cunoaștem, dacă nu se adoptă o LEGE VITALĂ pentru țară!”

Europarlamentarul PMP și președinte al partidului, Eugen Tomac, s-a aflat sâmbătă la Constanța, cu prilejul conferinței regionale a formațiunii. Gazda evenimentului a fost, evident, președintele organizației locale, Claudiu-Iorga Palaz, dar și alți lideri din țară sau din județul Constanța.

Dincolo de chestiunile organizatorice și de mobilizare, eurodeputatul Tomac a dorit să îngroape și subiectul fostei conduceri a lui Cristian Diaconescu, debarcat în stil mare de la șefia partidului. Printre altele, Tomac a arătat faptul că… din banii partidului se plătea presă ca să fie denigrat și el și alți apropiați. Pe acest fond, PMP-iștii se pregătesc pentru… 2024 și, astfel, în prezent are loc o consolidare sau, mai degrabă, o reorganizare a partidului. După conferința regională, europarlamentarul Tomac a fost amabil să ne ofere un interviu, în care, printre altele, l-am întrebat – în contextul plecării lui Diaconescu de la șefia PMP și Florin Cîțu de la șefia PNL – cu cine mai fuzionează popularii. De asemenea, Tomac a vorbit și despre punctele strategice ale Constanței, pe fondul războiului din Ucraina. Totodată, Tomac consideră că guvernanții ascund o serie de detalii în privința întârzierii adoptării legii offshore. Pe acest fond, europarlamentarul PMP consideră că Gazprom este mai eficient decât Armata Roșie și se impune independența totală energetică a țării:

https://www.youtube.com/watch?v=nKzEWPKI89c


DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *