VIDEO 1.500 de persoane la lansarea de baloane din Piața Ovidiu. „Pacea și toleranța să stingă focul războaielor!”

Peste 1.500 de persoane au participat ieri, în Piața Ovidiu, la „FlashMob pentru Pace cu lansare baloane”, eveniment care a generat o memorabilă descărcare de energie pozitivă!

baloane tineri piata ovidiu 2

„Alături de copii, adulții au dansat și s-au relaxat militând prin dans și veselie pentru o lume mai bună, în care pacea și toleranța să stingă focul războaielor și să alunge prejudecățile”, a declarat pentru TOMIS NEWS, Andrei Neagu de la ArtAntik Gallery, organizator al evenimentului.

Simbolic, la finalul flashmobului, participanții au eliberat spre cer, în semn de speranță, 600 de baloane colorate. Important este de precizat faptul că toate cele 600 de baloane au fost 100% biodegradabile (certificate UE ).

Evenimentul fost integral finanțat prin contribuția unor sponsori și parteneri private, dar și contribuția expozanților din Târgul de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival” alături de foarte mulți voluntari. Organizatorul a ținut să mulțumească Școlii de dans și fitness „White Feathers” care, sub îndrumarea Roxanei Gurău, a realizat un moment artistic spectaculos dar și organizatorilor festivalului JazzUp care au pus la dispoziție scena:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.