Turiștii au umplut stațiunea Costinești pe final de sezon, chiar dacă: „Este multă mizerie, miroase urât”

Oamenii au stat la soare, s-au plimbat cu vaporașul și au privit un concurs de lupte organizat pe plajă chiar dacă sfârșitul de vară a adus cu el o mulțime de alge aflate în putrefacție pe malul mării. Mai mulți turiști s-au plâns că în Costinești a fost un miros destul de neplăcut de când au ajuns. Sunt foarte multe alge, ar trebui să se facă ceva, spuneau aceștia.

O stațiune de vis cu multe alge din care poți face ciorbă. Multă mizerie, foarte mult miros urât” – a spus un tânăr pentru Știrile ProTV.

Turiștii nu prea mulțumiți de apa mării au găsit rapid alte activități. Au putut să asiste la un concurs de lupte organizat pe plajă. Plimbarea cu barca până la epava din Costinești a fost și ea populară, mai ales în rândul celor mici.

Nicolae Serafim, șeful salvamarilor din Costinești: „Am avut probleme că totuși au fost furtuni, am avut multe intervenții, unele mai ușoare, altele mai grele, dar le rezolvăm cu brio ca oamenii să se simtă bine”.

Duminică, șase oameni au fost în pericol de înec la Neptun după ce au încercat să salveze un băiat de 10 ani pe care curenții l-au tras spre larg. Copilul se juca în apă, deși scăldatul era interzis.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *