Trei joburi cu program online pentru 2023 

Un raport arată că 10% dintre joburile disponibile pe o platformă unde poți găsi un loc de muncă pot fi realizate la distanță, în timp ce joburile hibrid au crescut cu 6% față de aceeași perioadă a anului 2022.

Un analist de vânzări analizează și interpretează datele de vânzări și business în baza unor date generale ale companiei. Pentru acest job trebuie să ai ca abilități necesare: comunicare și relaționare, abilități de rezolvare a problemelor, spirit antreprenorial, orientare către rezultate, atitudine pozitiva, seriozitate, responsabilitate. Salariul mediu pentru acest post este cuprins între 800-1.200 de euro pe lună.

Specialistul în resurse umane se ocupă cu gestionarea proceselor interne de resurse umane: gestionarea documentelor ce țin de angajare (contracte de muncă, acte adiționale la contracte, documente privind telemunca, documente privind salarizarea). Tot în atribuțiile specialistului în resurse umane se încadrează și gestionarea administrativă a echipei organizației. Pentru acest job ai nevoie de o bună organizare și un management al timpului, de o bună comunicare, ascultare, empatie și intervievare. Salariul mediu pentru acest job este între 800 și 1.000 de euro pe lună, potrivit stirileprotv.ro.

Dezvoltatorii de software se ocupă cu scrierea și redactarea de cod sau cu dezvoltarea unor aplicații, website-uri, pagini web, baze de date sau de magazinele online. Tot ei se ocupă și de administrarea site-urilor și gestionarea erorilor care apar pe parcurs. Pentru a putea practica acest job trebuie să ai cunoștințe în: HTML, CSS, Javascript, limbaje de programare precum Ruby, C++, C#, iar salariul este unul cuprins între 1.000 și 1.500 de euro.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *