Tot dialogul premierului Ciucă cu ION a fost REGIZAT! – VIDEO

Tot dialogul premierului Nicolae Ciucă cu ION, consilierul care folosește inteligența artificială, a fost regizat, în fapt o scenetă pregătită în avans. Cel care a recunoscut asta este Nicu Sebe, head of AI la compania Humans, cel care a realizat robotul. Declarația a fost făcută într-un dialog cu Dragoș Stanca.

„Nu pot să spun că este finalizat, este în prima fază, dar oricum este o chestie reală care există”, a spus Sebe în podcastul lui Dragoș Stanca.

Cineva a dat play răspunsurilor care au fost preînregistrate, ca să spunem lucrurilor pe nume. Nu a fost ca la ChatGPT că îți răspunde în timp real, nu?”, a întrebat Dragoș Stanca.

„În acel moment, într-adevăr așa a fost, dar sistemul poate să facă și răspunsurile”, a spus Nicu Sebe.

https://www.youtube.com/shorts/-Bj7qzVZEKY

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat la 1 martie că are un nou consilier la Guvern. Este un robot dotat cu inteligență artificială pe nume Ion, care va avea rolul să preia mesajele din mediul online și va prezenta Guvernului problemele de zi cu zi ale românilor. Premierul Nicolae Ciucă a și vorbit cu robotul Ion, care este asemănător unei oglinzi. Întreg dialogul a părut inițial foarte spontan.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *