Teatrul pentru Copii „Căluțul de Mare” Constanța a început stagiunea de toamnă

Colectivul Teatrului pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare Constanța a început de astăzi stagiunea de toamnă. Astfel, de la 10:30, a avut loc premiera spectacolului PINOCCHIO, o adaptare după Carlo Collodi. Regia artistică și scenariul sunt semnate de regizorul Ciprian Huțanu care, cu mult profesionalism a creionat, într-o variantă modernă, povestea băiețelului năstrușnic și rebel, cel care este, de fapt o marionetă de lemn, cioplită de bătrânul tâmplar Gepetto.

Conceptul scenografic și păpușile spectacolului au fost realizate de Tünde Tomos, secondată ca asistenți de scenografie de către Cătălin Ungureanu și Daniel Pál. Muzica îi aparține compozitorului Călin Ionce. Light design-ul spectacolului a fost realizat de Aurel Palade. În spectacolul adaptat etapei de vârstă 4+, copiii i-au putut revedea pe actorii: Claudia Brădescu, Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Tiberiu Roșu, Cristian Mitescu, Ion Ciolan și Daniel Minciună.         

Pentru săptămâna viitoare, adică 17 septembrie, tot de la 10:30, va fi pusă în scenă piesa MOTANUL ÎNCĂLȚAT-  după Charles Perrault. Scenariul, regia artistică și animația: Cristian Pepino. Scenografia: Cristina Pepino. Muzica: Dan Bălan. Coregrafia: Maria Aprozianu. Consultant pentru mânuirea păpușilor: Aneta Forna Christu

Vârsta: 6 – 12 ani

În distribuție: Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Ion Ciolan.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *