Stadiul lucrărilor de restaurare a Cazinoului. Huțucă (PNL): „Va fi o perlă strălucitoare pe faleza Constanței!” – VIDEO

În prezent, Cazinoul este restaurat în proporție de 55-60%. În ciuda unei întârzieri a lucrărilor, Cazinoul va fi redat comunității într-un timp rezonabil, după cum este convins președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă. Potrivit parlamentarului constănțean, lucrările avansează și „arată splendid”:

„Munca migăloasă va reda viața și strălucirea monumentului nostru, care va continua să spună povestea despre Constanța și să fie un martor al timpurilor. În ciuda unei perioade extrem de grele pentru tot ce înseamnă domeniul construcțiilor, din cauza creșterilor de prețuri la materiale, lucrările la Cazinoul Constanța continuă și avansează. Anul trecut am avut surpriza plăcută de a vedea fațada de nord reabilitată, care arată splendid. Transformarea este deja vizibilă şi confirmă faptul că atunci când exista voință, susținere și implicare politică, proiectele de investiții își urmează cursul firesc. După mai bine de 10 ani, Cazinoul va fi o perlă strălucitoare pe faleza Constanței”, a transmis deputatul Huțucă:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *