Șoșoacă va candida la prezidențiale și are un mesaj pentru Parlamentul European: „Toată lumea se uită cu frică la mine. Sunt ca un fel de Xena!”

Diana Șoșoacă a fost votată de români, astfel că a ajuns unul dintre noii europarlamentari ai României. Senatoarea de Iași este, încă, membru în Parlamentul României, până ce va trebui să ia decizia la care dintre demnități va renunța. Lidera partidului SOS România a fost la Bruxelles pentru a face cunoștință cu noul loc de muncă. Aceasta se află în prezent la Bruxelles și a discutat despre noul său statut, în direct de la Parlamentul European.

Nu sunt bucuroasă să fiu aici pentru că e o atmosferă oribilă. Nu are legătură cu viaţa şi oamenii deschişi din România. Românii sunt fericiţi când îi întâlnesc, dar după intră în starea deplorabilă de aici. Ai depresie de jur – împrejur. Sunt o pată de culoare în PE, persoana care face diferenţa. Eu glumesc, râd cu poftă. (…) Oamenii au grave probleme psihice. Există o singură terasă unde ies să fumeze, dar funcţionarii au o mică pauză. Le e frică să vorbească, totul este monitorizat. Mă aştept să ai camere de filmat şi în toalete. Eşti ca la securitate aici, nu ai voie să vorbeşti împotriva războiului din Ucraina. Toată lumea se uită cu frică la mine. Eu sunt cunoscută ca femeia care l-a dat afară pe Zelenski din Parlamentul României. Sunt ca un fel de Xena, Wonder Woman. Toţi mă întreabă cum am reuşit“, a spus Diana Șoșoacă la BZI Live.

Senatoarea româncă este decisă să își ia cu ea la Bruxelles și atitudinea războinică. Ea a precizat că europarlamentarii români au dat tot pe tavă fără să negocieze pentru interesul țării.

Ai noştri au întins pe tavă ofertele. Nu negociază nimic, dau totul pentru interese personale. Ei şi-au negociat averile dând România pe tavă celorlalte ţări. Lor le-au convenit că e cea mai bogată ţară din UE. Voi aduna probe pentru a le pune la dosarele de înaltă trădare pe care le-am făcut în România. Suntem categorisiţi ca sclavi. O figură ca mine vine şi face tratative pentru a face ceva pentru ţara mea. Votul tău contează. Tu nu-l dai gratis, tu-l dai în schimbul a ceva bun pentru România. Toate lucrurile se pot face cu presiunea diasporei romane din Europa. Mă bazez pe diaspora. Am gândit un plan, chiar de sunt de 3 zile la Bruxelles îmi pun pe hârtie ce-ar trebui făcut. Am descoperit care au fost lacunele şi lipsa de implicare a europarlamentarilor români. În Senatul României va fi linişte, nu va mai fi o persoană care să oprească legislaţia, dar poate se va vedea diferenţa. Deţin calitatea de senator şi europarlamentar. Am 30 de zile să-mi dau demisia din una dintre funcţii. Diana Șoșoacă activează la Bruxelles şi la Bucureşti până legea îmi spune că nu mai pot”, a conchis europarlamentarul Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă se înscrie în cursa pentru alegerile prezidențiale. E anunțul făcut de fosta senatoare, aleasă pe 9 iunie europarlamentar. Șoșoacă spune că va candida la alegerile prezidențiale fiindcă s-a săturat de ceea ce ea numește mizerie!

„Am să duc aici tot ce s-a întâmplat în Parlamentul României, ca să știe toată lumea de mizeriile și de scursurile din Parlamentul României (…) Pentru ce a făcut (George) Simion cu ‘te agresez sexual, scroafo’, își lua trei ani de închisoare cu executare. M-am săturat de mizeria la care am asistat și de discriminarea la care am fost supusă, de jigniri și de insulte… Noutatea: pentru prima dată în patru ani, o să am și eu birou (…) Am nevoie să stau aici câteva luni, până în decembrie, să rezolv niște probleme. Pe urmă o să ne ocupăm de altă poziție”, a spus Șoșoacă din fața Parlamentului European.

„Venim la președinție”, a completat-o Luis Lazarus.

În cursa pentru alegerile prezidențiale s-au mai anunțat deja două candidate: Elena Lasconi și Ana Birchall!

Elena Lasconi, candidată la șefia USR, visează și ea scaunul lui Iohannis și are o agendă pro LGBT

Nu o să candidez decât dacă o să am sprijin din partea secretarului general și la Biroului Național. Mai durează o săptămână până ne lămurim și atunci voi lua o decizie. Asta e și definiția unui bun creștin, iubirea de aproape nu e condiționată. Familia mea, părinții mei sunt penticostali, sunt 100% pentru parteneriatul civil. Ăsta e secretul unui politician”, a declarat Elena Lasconi la Realitatea TV.

Fost ministru al Justiţiei Ana Birchall a anunţat că va candida independent la alegerile prezidenţiale. „Obiectivul meu este să fac vocea tuturor românilor care cred într-o Românie aşa cum şi-o doresc ei, să fac această voce auzită, cu curaj şi responsabilitate”, a afirmat ea.

Obiectivul meu este să fac vocea tuturor românilor care cred într-o Românie aşa cum şi-o doresc ei, să fac această voce auzită, cu curaj şi responsabilitate. Să ştiţi că eu am fost crescută de părinţii şi bunicii mei să nu îmi plec capul şi să nu îmi întorc privirea în faţa unor nedreptăţi. Vă spun că România nu poate să se dezvolte, România nu poate creşte, România nu poate să îşi deşcătuşeze potenţialul, atâta timp cât totul se clădeşte pe nisipurile mişcătoare a unei corupţii organizate, a unei imposturi şi a unei incompetenţe şi îmi asum ce spun. Corupţie organizată”, a afirmat Ana Birchall, întrebată dacă e de părere că va rupe suficiente voturi de la PSD încât să intre în turul al doilea al alegeri, care este obiectivul ei şi de ce s-a gândit la o candidatură independentă la prezidenţiale, marţi la Digi 24.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Șoșoacă va candida la prezidențiale și are un mesaj pentru Parlamentul European: „Toată lumea se uită cu frică la mine. Sunt ca un fel de Xena!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *