Şoşoacă înfiinţează un Comitet pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul S.O.S. România: „Închisoare pe viață pentru Arafat!”

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele S.O.S. România, a anunţat luni seară la Realitatea Plus că a înfiinţat în cadrul formaţiunii sale politice un Comitet pentru Situaţii de Urgenţă pentru că nu mai are încredere în instituţia respectivă care nu îi sprijină pe români când au nevoie.

Suntem singurul partid din România care a creat un Comitet pentru Situații de Urgență prin care vom interveni în toate situațiile de urgență din România și îi vom ajuta pe români când au nevoie, de vreme ce instituția respectivă nu își face datoria. Se potrivește și cu denumirea noastră: S.O.S. România nu este un partid politic, este o mișcare națională care vine în sprijinul românilor”, a declarat senatorul.

Diana Șoșoacă a anunțat că va fi prezentă astăzi din nou la Crevedia pentru a duce ajutoare sătenilor afectați de explozii, ajutoare care s-au adunat în urma apelurilor pe care le-a făcut astăzi către români și care, de mâine, încep să ajungă în localitatea lovită de explozii.

„Azi am dat startul unei campanii Închisoare pe Viață pentru Raed Arafat”, a anunțat Diana Șoșoacă, cea care a cerut demiterea și judecarea lui Raed Arafat imediat după exploziile de la Crevedia.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *