Șoșoacă, dezlănțuită în Parlament: „Eu cer RO-EXIT! România NU mai are ce căuta în UE!”

Senatorul Diana Șoșoacă susține că actuala coaliție de guvernare a predat întreaga economie românească către țările din Uniunea Europeană din cauza PNRR. Șoșoacă a cerut RO-Exit, adică ieșirea României din Uniunea Europeană.

„Nu pot să spun decât RO-Exit, dacă voi asta faceți! Dacă cedați tot ce mai are România în favoarea Uniunii Europene, eu nu pot decât să cer ieșirea din UE. Cât vreți să mai furați? Ați vândut tot din România pentru acest PNRR!”, a spus Diana Șoșoacă.

Senatorul a spus că vânzarea Termocentralei Mintia reprezintă „un furt pentru România” și a cerut ca cei vinovați să fie trași la răspundere.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

14 comentarii la „Șoșoacă, dezlănțuită în Parlament: „Eu cer RO-EXIT! România NU mai are ce căuta în UE!”

 • vineri, 9 septembrie 2022 la 15:28
  Permalink

  Cum naiba se face ca toti analfabetii se cred mari patrioti?

  Răspunde
 • luni, 5 septembrie 2022 la 12:45
  Permalink

  Dacă vreți dovezile că adrian năstase a dat șpăgi mari la cei care judecau la Geneva erau de la ONU și la CEDO iar am postate dovezi pe pagina mea de faceb .

  Răspunde
 • luni, 5 septembrie 2022 la 12:43
  Permalink

  Mam lămurit cu toți hoții din parlament . Unii vor să dea la ruși totul cum a dat adrian năstase metalurgia so distrugă și să luăm de la ruși dar am luat de la Ucraina că era mai ieftin și rusia acum distruge Ucraina să rămînă ei cu metalurgia să vîndă ei .Ăsta e motivul cu distrugerea Ucrainei .La europeni lea dat și lor adrian năstase și șpagă mare la CEDO de nu mai avem unde face plîngere că și la ONU lea dat la fel tot adrian năstase .un mare fsnist mia zis cu 23 ani în urmă că și la HAGA au dat șpagă mare . Deci asta a fost cu justițiea de peste tot nu au avut cum să judece nimic din 89 .Am scris la Comisia de Abuz din Senat fiind Șef de la AUR și degeaba mia ascuns mesajul și nu mai am voe să mă adresez lor .DECI CINE ESTE STATUL PARALEL CARE COMANDĂ TOT ADICĂ MAFIEA DIN RO Ei fac totul .Se fură de la Pensii și tot aici ajutorul de deces la fel cei 50% nui dă nimănui .De ce scrie că este prima sumă 6000 lei plus 50% și nui dă cei 50% din prima sumă .Cazul meu am înmormîntat ambii părinți și eu trebuea să am pensie din 2012 și la SIIJ nu mi sa judecat și aștept de 10 ani la CEDO respinsă ABUZIV . Deci în lumea asta Drepturile Omului nus respectate pe TERA și vreți să țină clima cu voi .Să rodească terenurile furate de hoții din parlament și justiție ?UE mai urmărește și ei ceva măcar să nu mai dați la ruși și tot bine face chiar dacă fură și ei .

  Răspunde
 • duminică, 4 septembrie 2022 la 23:10
  Permalink

  Prea multi prosti care musca mana care ii hraneste.. Daca nu era UE stateau si acu la coada pentru ulei si lapte si pentru gheare de pui.. Au uitat ca atunci cind erau cu rusii nu aveau nici curent in case nici carne si nici brinza.. Acu s-a umflat carnea si laptele in ei si vor la Putin ca sa fie sclavii Rusilor dupa ce UE le-a dat servicii.. Sigur ca romanii fac munca de jos in UE dar o fac ca atata educatie au.. cind esti analfabet nu poti ajunge patron.. Medicii, inginerii sunt si in Germania tot medici.. dar daca esti analfabet ajungi la sparanghel. Aur si Sosoaca speculeaza minte bolnava a unora si ii folosesc ca masa de manevra, dar acesti neoameni nu au nici o realizare personala, sunt nulitati absolute.. Nu au facut nici macar o cantina pentru saracii de pe strada lor.. Se joaca cu mintea nebunilor ca sa adune voturi pentru rusi !

  Răspunde
 • duminică, 4 septembrie 2022 la 11:05
  Permalink

  ȘOȘOACĂ… zbiară ca un capre!
  De ce nu spune ca aceasta centrala e trasa pe dreapta?

  Răspunde
 • sâmbătă, 3 septembrie 2022 la 19:20
  Permalink

  Nu as fi vrut , sa fac , nici un comentariu ! Dar …………..imprejurarile ………..cumva , ma forteaza ! Am probleme grave de sanatate , cu un singur neuron , ce se plimba lejer prin cutia craniana , doar intreb . In ’89 , eram cu datoriile pe zero ? S-au tot imprumutat si cu ce dobinzi ………..de peste tot ! Cine si cind vor putea rambursa , imprumuturile ? Ce se va intimpla ? Si mortii din morminte , de multe generatii sint ” vinduti ” ! Cum , o sa fie ( fereasca Bunul Dumnezeu ) , Romania , efectiv , stearsa de pe harta lumii ? Nu o sa fie bani de platit datoriile , plus dobinzi , deci ……………….ce vor face ? Fiecare …………..o sa ia cite o bucatica , din tot ce am avut ?

  Răspunde
 • sâmbătă, 3 septembrie 2022 la 16:54
  Permalink

  SI INAINTE DE ADERAREA IN UE ERAM DESTUL DE SARACI ,ACUM CEI MULTI SINTEM IN PIELEA GOALA IAR CITI-VA TICALOSI NE CONDUC SPRE DEZASTRU TOTAL . DOAMNA SOSOACA SE ZBATE DEGEABA CA NU ARE CINE S-O ASCULTE . PROSTIMEA VREA UN FOTOMODEL, NU O DOAMNA GRASA ,DESTEAPTA SI PATRIOATA . PAREREA MEA .

  Răspunde
 • sâmbătă, 3 septembrie 2022 la 09:46
  Permalink

  Probabil ca Sosoaca doreste ca noi, romanii, sa devenim sclavii rusilor…

  Răspunde
  • sâmbătă, 3 septembrie 2022 la 20:27
   Permalink

   Stimate domn,pot sa va intreb :ce ne-a adus UE atat de bun? Ne zbatem zi de zi sa supravietuim,avem someri,analfabetism,pensionari cu pensii de c…..,salarii idem,sanatate 0, o tara ingenunchiata,si uni dintre dumneavoastra tot ii dati zor cu rusi. Cred ca faceti parte din sistem si profitati din plin de pe urma poporului! Altfel nu-mi explic ,cum de nu vedeti ce se intampla cu tara noastra!

   Răspunde
 • vineri, 2 septembrie 2022 la 22:45
  Permalink

  Eu cred că România, trebuia să facă un pas înapoi de mult .Ungaria văd că nu respectă nimic ,și le merge foarte bine. Mare dreptate avea Putin,România avea de toate și au vândut tot. Noi dacă nu renunțăm la UE o să murim de foame și de frig.O să fie mai rău că în anii 1980 _ 1987.

  Răspunde
 • vineri, 2 septembrie 2022 la 22:34
  Permalink

  Doamne bine ar fi sa aver tot ce al nostru sa ne organizam noi cu tot ce aveam si cu o conducere noua si sa ii bagam la parnaie pe toti politicii care nu pot justifica averile, pe ei si familiile lor!!! Veci sa nu se mai atinga nimeni de avutiile patriei, si sa-si bata joc de popor!!!!

  Răspunde
  • vineri, 2 septembrie 2022 la 22:38
   Permalink

   Cum sa ne vrea binele UE??
   Atunci cine le mai aduna legumele si cine le ingrijeste batranii si-i spala la fund,si cine le face muncile murdare!

   Răspunde
 • vineri, 2 septembrie 2022 la 20:28
  Permalink

  UE nea ruinat de tot dacă nu facem pasul anapoda cat mai putem vom rămâne sclavii Europei
  Copii noștri nu mai o sa aibă tara și identitate .

  Răspunde
  • sâmbătă, 3 septembrie 2022 la 19:45
   Permalink

   Va rog , sa ma scuzati ! Dezastrul , s-a produs , sper sa nu ma insel , cam dupa ……sa nu zicem ’89 , sa zicem ’92 ! Deci ………….teoria ca UE , ne-a ” decapitat ” , este falsa ! Nu faceam parte , din ce stiu , la acea vreme din UE ! Cei care ne-au ruinat , sint DOAR AI NOSTRI !!! Unde sint fabricile , uzinele , toate ale noastre , care mai si exportam si toti aveau un loc de munca stabil , de unde puteau iesi la pensie ? Eram Grinarul Europei ! SCLAVI ? Da ! Sintem , a celor pe care lumea , noi i-am votat ! AI NOSTRI ! Nu imi doresc sa va supar , deranjez , dar ………….copiilor nostri , ce le-a oferit ROMANIA , ca sa poata supravietui , aici ? Prezenta la scoala – nula , facultati si in comune pe bani ………..unde este competitia , competenta , au scos armata , uniformele din scoli , au acceptat fara sa crincreasca , ca toti sa ” faca studii superioare ” celor care au dat bani , au pereti tapetati cu diplome , dar habar nu au de nimic !!! Imi cer , inca o data scuze infinite , pentru ceea ce am scris ! Am o virsta , un singur copil , nu avem rude nici eu nici dl. sot , ne-a fost luata …………….VIATA ! Va multumesc anticicipat , pentru intelegere ! Eu , inca sint convinsa , ca totul , la un moment dat , o sa fie f.f.f. bine , pentru toata lumea ! Speranta , moare ultima ! Doamne ajuta Romania si pe toti cei ai ei !

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *