Sesiune Internațională de Comunicări Științifice a Studenților, la Universitatea Maritimă Constanța

Universitatea Maritimă din Constanța organizează în perioada 19-21 mai 2023, Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice a Studenților. La acest eveniment s-au înscris studenți din cadrul Universității Maritime din Constanța și din alte centre universitare din țară, precum Universitatea Politehnica din București, Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.

Lucrările, redactate și prezentate în limba engleză, vor acoperi domenii de interes precum: navigație și transport maritim și fluvial, aspecte economice și juridice în transporturi, inginerie mecanică, ingineria și protecția mediului în industrie, științe fundamentale și umaniste, inginerie electrică, securitate cibernetică, tehnologiile  viitorului și nave autonome, tehnologii si sisteme de telecomunicații, sisteme energetice și energie verde.

Comisiile de jurizare, constituite din cadre didactice universitare și studenți, vor acorda la finalul sesiunii, diplome și premii tuturor participanților.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *