Senatorul Evdochia Aelenei, de Ziua Internațională a Familiei: „Trăim vremuri complicate, în care percepția asupra familiei și rolul ei în formarea noastră ca indivizi se modifică în sens negativ”

Ziua Internațională a Familiei, proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, se sărbătorește pe 15 mai, în fiecare an, ca prilej de reflecție asupra importanței pe care familia o are în societate și în viața fiecăruia dintre noi.

Cu această ocazie, senatorul constănțean Evdochia Aelenei a transmis un mesaj adresat famiilor din România:

„Într-o lume în continuă schimbare, familia este izvorul din care renaște viața și fundația pe care ne construim viitorul. Un pilon al societății noastre în care cred cu tărie, cea mai mare bogăție și realizare pe care o lăsăm în urmă. Trăim vremuri complicate, în care percepția asupra familiei și rolul ei în formarea noastră ca indivizi se modifică în sens negativ. La asta contribuie și lipsa unor politici publice concrete și coerente care să vină în sprijinul creșterii natalității, în ajutorul familiilor tinere la început de drum, a familiilor din categorii vulnerabile.

Aceste lucruri trebuie să se schimbe urgent dacă ne dorim o societate durabilă și un viitor sigur pentru copiii noștri! Fie ca nu doar azi, ci în fiecare zi din viața noastră să ne întărim și să ne protejăm familiile prin iubire, înțelegere și respect. Să vă bucurați de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi!

La mulți ani tuturor familiilor din România! Dumnezeu să vă ocrotească!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *