Senatorul Aelenei: „Oriunde apare o tragedie majoră în România, afli de niște șmecheri cu bani, relații sau fii de politicieni care se cred stat în stat!”

De 33 de ani, partidele sistemului au eșuat, susține senatorul constănțean al AUR, Evdochia Aelenei, citându-l astfel chiar pe… președintele Klaus Iohannis. Parlamentarul constănțean a transmis un mesaj politic extrem de dur după tragediile din ultima vreme, subliniind faptul că „nu mai avem loc de voi, de sistemul vostru infect, de afacerile voastre, de corupția voastră”, făcând astfel referire nu doar la șeful statului, ci și la… PSD:

„Oriunde apare o tragedie majoră în România, afli de niște șmecheri cu bani, relații…sau fii de politicieni care se cred stat în stat. De 33 de ani, partidele sistemului au eșuat. Iohannis a eșuat. Statul român e tot mai slab, neputincios, captiv unor grupări de interese. Nu te poți simți în siguranță nicăieri ca cetățean, nici măcar în spitale. Nu avem o secție de mari arși. Nu avem nimic. PSD și PNL au distrus totul și au urcat inflația la cer. Plătim enorm pentru alimente, plătim enorm pentru orice. Statul român trebuie reformat din temelii, iar PSD și PNL – aruncate la lada de gunoi a istoriei! Nu mai avem aer, nemernicilor! Nu mai avem loc de voi, de sistemul vostru infect, de afacerile voastre, de corupția voastră! Când spui PSD, spui corupție, jaf la drumul mare, incompetență, indolență, găști, grupuri de interese, politizarea administrației publice, patronarea de cămine ale groazei, bătaie de joc la adresa bătrânilor, împărțirea sărăciei, șmecherie, impostură, tragedii la tot pasul. Dacă nu va fi înlăturat de la putere, acest partid va distruge România cu cinism și brutalitate!”, a transmis senatorul Aelenei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *