Șeful PSD Constanța, „gest de reverență” față de alegători. Stroe: „Ne așteptă încă două runde de alegeri. Să avem înțelepciunea să le abordăm cu inteligență și numai în folosul românilor”

Furtuna electorală a trecut sau – mai exact – prima dintre ele, întrucât în acest an ne mai așteaptă alegerile prezidențiale, în septembrie și cele parlamentare, în decembrie. La finalul alegerilor europarlamentare și celor locale, președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, se arată – de principiu – mulțumit de rezultate, mai ales că la nivelul municipiului consiliul local a fost adjudecat de social-democrați. Astfel, Stroe a transmis un mesaj de mulțumire pentru alegători:

Acum, după ce a trecut febra alegerilor, aș dori să fac un gest de reverență și să mulțumesc sincer tuturor cetățenilor care și-au exercitat dreptul fundamental și constituțional de a vota la acest scrutin, indiferent pentru cine au optat, pentru alegerile locale și europarlamentare. Votul este un drept esențial în societatea modernă și este singurul care poate legitima administrația politică. Fără participarea cetățenilor, am fi expuși abuzurilor, pornirilor dictatoriale, extremiste și deciziilor arbitrare, discreționare, lipsite de legalitate. Mulțumesc mult și primarilor noștri din județul Constanța, echipelor de campanie și de militanți ai Partidului Social Democrat, care au muncit și s-au implicat total, cu entuziasm și sinceritate, în această campanie electorală, ca de fiecare dată. Nu în ultimul rând, mă înclin și mulțumesc presei scrise și audiovizuale, care a relatat cu profesionalism și echidistanță lupta politică, nu lipsită de asperități și accente mai dure. Mass media are un rol excepțional în ilustrarea realității și cine nu înțelege importanța informării tuturor, în mod onest și lipsit de parti pris-uri – în orice domeniu, nu numai în cel politic – ar trebui să-și reevalueze atitudinea. Față de sine și față de societate. Ne așteptă încă două rânduri de alegeri în acest an și sper să avem cu toții înțelepciunea să le abordăm cu calm, inteligență și numai în folosul românilor. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis senatorul Stroe.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *