Se schimbă modul de plată la Hidroelectrica: „Data estimată pentru lansarea aplicației este începutul lunii octombrie 2023”

Hidroelectrica a anunțat că lucrează la o aplicație prin care clienții săi vor avea acces mai ușor la facturi și vor putea face plăți mult mai ușor și rapid. Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, estimează că va lansa o aplicație pentru clienți la începutul lunii octombrie 2023, scrie Economedia. Compania a transmis că aplicația destinată clienților este în stadiul de testare, urmând să i se adauge ulterior modul de procesare a plăților.

„Aplicația destinată clienților se află în stadiu de testare, urmând ca, ulterior lansării să i se adauge modulul de procesare a plăților (odată cu finalizarea procedurii de achiziție publică). Data estimată pentru lansarea aplicației este începutul lunii octombrie 2023”, au transmis reprezentanții Hidroelectrica.

Compania a anunțat pe 10 martie că în curând va avea o aplicație pentru cei peste 500.000 de clienți ai săi.

Aplicațiile destinate clienților noștri vor fi disponibile în curând pentru sistemele iOS și Android. Acestea sunt în curs de dezvoltare și momentan lucrăm la sincronizarea acestora cu bazele de date, urmând să parcurgem pe rând etapele de testare și lansare efectivă. Sincronizarea aplicațiilor cu sistemul informatic se va va realiza după probarea funcționării conforme a noilor softuri.”, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a companiei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *