Rusia: „Prostuții europeni, amăgiți de americani, vor ÎNGHEȚA DE FRIG în casele lor. Ucraina poate să DISPARĂ de pe harta lumii!”

Fostul președinte al Rusiei Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, a amenințat, într-un mesaj publicat, joi, pe canalul său de Telegram, Uniunea Europeană și Ucraina. În mesaj, Medvedev „prezintă” 11 puncte în care susține tezele oficiale ale propagandei de la Kremlin. Mesajul, intitulat „Păcatele lor (De ce nu este vinovată Rusia)”, conține amenințări la adresa europenilor, care, spune Medvedev, „vor îngheța chinuitor în caselor lor în această iarnă”. 

„Prostuții europeni au fost cinic amăgiți de americani, obligați fiind să suporte cele mai dureroase consecințe ale sancțiuni care lovesc țările UE. Europenii obișnuiți vor îngheța chinuitor în caselor lor în această iarnă”, scrie fostul președinte al Rusiei.

Rusia nu este vinovată „de faptul că în Europa și SUA este cea mai mare inflație din ultimelel decade, e faptul că multe frimele din țările UE și SUA au pierdul investițiile de multe miliarde în economia Rusiei, de faptul că birocrații nebuni, care își spun conducerea UE, au pierdut definitv legătura cu realitatea și obligă bieții ucraineni să-și sacrifice viețile pentru aderarea la UE”, scrie acesta.

Medvedev amenință și Ucraina cu „dispariția”: „În consecința a ceea ce se întâmplă acum, Ucraina poate pierde și resturile de statalitate și suveranitate și să dispară de pe harta lumii”. 

Despre NATO, Medvedev spune că „continuă, în pofida logicii și a bunului simț, să se apropie de granițele Rusiei, creând o amenințare reală privind un conflict mondial și moartea unei bune părți din umaninate.”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *