România devine „epicentrul politic” al Europei: Congresul PPE, organizat de PNL. Huțucă: „Reflectă importanța PNL în familia politică europeană”

„București devine epicentrul politic ale Europei! Congresul PPE îi va aduce la noi pe liderii celor mai mari partide de pe continent, pentru a discuta strategia și obiectivele Partidului Popular European pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie”, transmite președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Capitala găzduiește congresul care îi aduce în țara noastră pe 6 și 7 martie pe Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, Roberta Metsola, președinta Parlamentului European, 13 șefi de stat și de guvern și comisari europeni din cadrul PPE.

Acesta a subliniat, alături de ceilalți lideri ai partidului, victoria politică a PNL în organizarea la București a congresului celui mai mare grup politic din PE, un start perfect de campanie pentru europarlamentare. Amintim că și în 2019 PNL a adus la București congresul PPE, an cu un scor mare pentru partid în alegerile pentru Parlamentul European.

Cu privire la Congresul PPE, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, susține că evenimentul „are drept scop pregătirea alegerilor europene din acest an”:

„În zilele de 6-7 martie, la București, Partidul Național Liberal va găzdui Congresul Partidului Popular European. Evenimentul va aduna peste 2000 de delegați din peste 40 de țări, printre care se vor afla șefi de state și de guverne, președinți de partide din cadrul PPE și comisari europeni, toți făcând parte din familia politică a popularilor europeni. Acest congres politic al Partidului Popular European (PPE), cea mai mare familie politică din Europa, care este organizat simbolic în România, are drept scop pregătirea alegerilor europene din acest an. Organizarea unui eveniment atât de semnificativ în țara noastră reflectă importanța PNL în cadrul familiei politice europene. PNL va rămâne ferm angajat în consolidarea valorilor democratice și va continua sprijinirea parcursului european și euro-atlantic al României. O Europă puternică este o Europă democratică, iar Bucureștiul va fi capitala de unde acest mesaj va fi transmis tuturor partidelor din familia popularilor”, a transmis Huțucă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *