Rizea (REPER) o acuză pe Firea (Familie) că BLOCHEAZĂ finanțarea programului de fertilizare in vitro. „Orgoliul politic, mai mare decât dorința de a ajuta părinții!” – VIDEO

Deputatul constănțean al REPER, Cristina Rizea, a avut o declarație politică în Parlament, la adresa ministrului PSD al Familiei, Gabriela Firea. Aceasta a acuzat-o pe ministrul Firea că blochează un program de finanțare a procedurilor de fertilizare in vitro, fie că vorbim de inițiativa din Parlament a alesului constănțean, fie că vorbim de cea guvernamentală, a celor 10.000 de vouchere, care au ajuns la 5.000, apoi la 2.500, iar în prezent… la zero. Deputatul Rizea a concluzionat faptul că blocajul se datorează strict ambiției politice:

„De la 10.000, la 5.000, la 2.500, la 0. Povestea voucherelor acordate de Ministerul Familiei pentru fertilizare in vitro și blocarea proiectului depus de mine în Parlament doar pentru că orgoliul politic este mai mare decât dorinta de a oferi sprijin părinților cu probleme de infertilitate”, a transmis deputatul Rizea:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *