Răsfață-te cu gustul cărnii gătite perfect cu un grătar veritabil american

După mai bine de două decenii de activitate în comercializarea și montajul de șeminee și o întreagă gamă de dispozitive dedicate universului termicelor premium, meșterii sibieni de la PEFOC ne propun astăzi, să ne răsfățăm cu gustul cărnii gătite perfect pe un grătar veritabil American!

Așadar, indiferent că vorbim despre un grătar pe cărbuni, o plită electrică profesională sau un gratar gaz, marca Weber propune modele profesionale de top, renumite peste tot în lume pentru eficiența lor la gătit în aer liber sau la interior, disponibile la prețuri accesibile pentru fiecare pasionat al gusturilor și aromelor intense!

Povestea brandului Weber a început în 1952, când George Stephen a dorit să aibă cel mai bun grătar pentru pregătirea fripturilor în familie! Așa că, a tăiat o geamandură în două, i-a pus picioare, un mâner și admisie de aer, iar restul e istorie!

Oferta de grill-uri Weber propune dispozitive de gătit electrice, pe cărbuni sau pe gaz, cu ajutorul cărora, poți găti carne, legume sau alte bunătățuri, ca un adevărat masterchef, fie acasă în bucătarie sau pe balcon, pe terasă, în curte sau foișor, fie la camping, picnic sau iarbă verde!

Toate grătarele Weber disponibile din oferta Pefoc sunt atât de sofisticate din punct de vedere tehnic încât, inclusiv distanța dintre sursa de căldură și aliment, precum și volumul grătarului cuvă sunt calculate optim pentru a asigura combinația corectă și controlată a circulației căldurii și alimentării cu aer.

Un element cheie al acestui control este capacul. Acesta asigură menținerea căldurii la un nivel constant în interiorul grătarului și împreună cu orificiile de aerisire, îți permite să controlezi cu precizie nivelul termic. Acest aspect îți va deschide posibilități nebănuite de meniu, permițându-ți să folosești diferitele tehnici de gătit pe grătar.

În acest fel, mâncarea va fi preparată delicat pe toate părțile, asigurând un proces de gătit mai rapid și mai uniform. Și atunci începe adevărata distracție: gătitul cu capacul pus este piatra de temelie a grătarului în mod Weber!

Când vine vorba despre întreținere, indiferent că ne referim la un grătar pe gaz, grătar electric sau un gratar gradina pe cărbune, grill-urile Weber își rezolvă singure cea mai mare parte a muncii de curățare. Nu trebuie decât să preîncălzești grill-ul la căldură mare până ce reziduurile de alimente se ard. Ceea ce rămâne, poate fi apoi îndepărtat ușor de pe grilajul de gătit, cât este încă fierbinte folosind periile special destinate.

În plus, curățarea și schimbarea în mod regulat a tăvilor pentru colectare, va împiedica suplimentar riscul de incendiu din cauza acumulării de grăsime. Arde grill-ul la căldură mare, periază-l și, dacă e cazul, folosește un lichid de curățare Weber special, dar numai pentru stratul de email și piesele exterioare ale grătarului.

Așadar, intră pe site-ul www.pefoc.ro, alege din secțiunea dedicată, un grătar profesional Weber tip grill pentru curte, apartament, terasă sau camping și gătește ca un BBQ Chef american adevărat!

Modelele disponibile includ grătare din fontă sau oțel, cu aragaz sau afumătoare, cu rotisor, cu picioare sau cu capac, de dimensiuni mai mici sau mai mari, alături de accesorii, brichete gratar și alte ustensile perfecte pentru un grătar ca la carte, acasă în propria curte, în bucătărie sau afară, la un picnic în natură.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.