Rafila (Sănătate) dă DE PĂMÂNT cu Arafat: „NU sunt adeptul declarațiilor sforăitoare și NU sunt obișnuit să negociez de unul singur!”

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, continuă disputa de la distanță cu Raed Arafat, secretar de stat în MAI, șeful DSU. Rafila a confirmat că nu are o comunicare funcțională cu MAI și a folosit cuvinte dure la adresa lui Arafat.

„Are și o comunicare bună cu MAI, care nu e funcțională acum, dar era funcțională înainte. Eu sunt un om flexibil, las și de la mine, dacă e necesar. Eu nu sunt adeptul declarațiilor sforăitoare, eu sunt adeptul discuțiilor și soluțiilor negociate pentru binele populației, nu pentru vinele instituției sau pentru binele unei persoane care este în fruntea instituției. Eu sunt, în continuare, deschis dialogului. Eu nu sunt obișnuit să negociez de unul singur, dar eu am un lucru care e diferit față de ceea ce se întâmplă, probabil, la nivelul conducerii DSU. Eu sunt de acord că nu am întotdeauna dreptate.”, a spus Alexandru Rafila la România TV.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *