Putin, mesaj către ruși: „Actuala generație își va îndeplini întotdeauna în mod adecvat datoria față de țară!”

Activitatea anchetatorilor ruși ar trebui să țină seama de umanizarea legislației, dar crimele care amenință viața și sănătatea oamenilor trebuie tratate cu asprime și ireconciliabilitate, a transmis președintele rus Vladimir Putin într-un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Ofițerului de Investigații, sărbătorită pe 25 iulie.

Este extrem de important ca activitatea dumneavoastră să respecte pe deplin modificările legislative actuale, inclusiv cele care vizează îmbunătățirea climatului de afaceri din țară, umanizarea legislației noastre. În același timp, este necesar să urmărim în mod strict, ireconciliabil, până la cea mai mare severitate a legii, să urmărim penal persoanele vinovate de infracțiuni care amenință viața și sănătatea oamenilor”, a declarat Putin, al cărui mesaj a fost publicat luni pe site-ul Kremlinului, citat de TASS.

În mesajul său de felicitare, preșdintele rus a menționat că angajații organelor de anchetă ale Federației Ruse desfășoară o muncă complexă, minuțioasă și responsabilă, rezolvă probleme de importanță statală și publică deosebită, aduc o contribuție uriașă la lupta împotriva criminalității, corupției și extremismului, apără statul de drept și justiția în practică. „Vreau să vă mulțumesc pentru serviciul dumneavoastră onest și conștiincios, pentru profesionalismul, integritatea, loialitatea față de cele mai bune tradiții ale muncii de investigație”, a spus Putin.

Președintele a adresat cuvinte de recunoștință, urări de sănătate și bunăstare veteranilor organelor de anchetă. „Vă mulțumesc pentru disponibilitatea de a rămâne mereu în serviciu, de a vă împărtăși experiența bogată”, a spus liderul de la Kremlin. El și-a exprimat încrederea că actuala generație de anchetatori „își va îndeplini întotdeauna în mod adecvat datoria față de țară și cetățenii Rusiei, va continua să-și îmbunătățească cunoștințele, cultura juridică, să introducă abordări avansate și tehnici moderne de investigație folosind cele mai noi tehnologii”.Sper ca angajații organelor de anchetă din Rusia să-și îndeplinească calitativ și eficient atribuțiile, să demonstreze rezultate ridicate în întreaga gamă a celor mai importante sarcini care v-au fost atribuite. Vreau să vă urez succes în serviciul dumneavoastră și toate cele bune”, a conchis președintele rus.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.