Prefectul Coșa, a vorbit la Tulcea de „Dobrogea liberală”: „Am impregnat societatea cu respect pentru libertate, stat de drept, conducând la cea mai bună economie în care s-a trăit vreodată” – VIDEO

ARVE Error: Invalid URL https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/389714687223382 in url

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a afirmat, la lansarea candidaţilor PNL din Tulcea, că liberalii au fost cei care atunci când au guvernat au generat progres, modernitate, bunăstare.

Domnule Ciucă, permiteți-mi să vă consider dobrogean! Dobrogea liberală își lansează candidații. Liberalii au impregnat societatea românească cu respect pentru libertate, stat de drept, de economie de piață, toate acestea conducând la cea mai bună economie la care s-a trăit vreodată. Liberalii au fost cei care atunci când au guvernat au generat progres, modernitate, bunăstare. Atunci cînd au condus societatea alături de alții au adus echilibru, stabilitate. Au fost asemeni șinelor de tren pe care au mers către un mâine mai bun, acestea sunt principile care mă fac să cred că liberalii tulceni sunt pregătiți să conducă nu doar municipiul, ci și județul Tulcea”, a spus Coşa.

Și îl avem aici pe Ilie Ștefan, un primar care are mult curaj, un primar care a putut să pornească peste 40 de proiecte în asfaltări de stră, reabilitări de clădiri, în unități de învățâmând, reabilitări de școli, obiective care nu mai aveau timp să aștepte. Ilie Ștefan a știut să administreze în mod eficient și responsabil, dar el are nevoie și de un președinte de Consiul Județean responsabil și acesta este George Șișcu”, a adăugat prefectul.

George Şişcu, candidat la preşedinţia CJ Tulcea, a declarat că promite că liberalii nu vor “privi în pământ” niciodată din cauza lui.

„Despre relația mea cu Michael se pot spune multe, dar nu însă ne luam de păr niciodată. Vreau să recunosc că am fost puțin nostalgic când m-a prezentat și nu mi-a zis vârsta, mă prezenta Crin Antonescu când era președinte Tnl Tulcea: „George Siscu, tânărul nostru coleg de la Babadag”. Nu m-am schimbat foarte mult, în viața reală voi fi socru mic, în viața politică îmi place să fiu socru mare. V-am reamintit de Crin Antonescu pentru că fac politica din 1996, numai în PNL. Vreau să îi spun domnului președinte Ciucă, colegilor mei, vă garantez că niciodată nu veți privi în pământ din cauza mea. Și închei așa cum se face la marinari: Este ora! Tulcea, hai să vină anii cei buni!”, a spus Şişcu.

„Am slujit țara, dumneavoastră vă slujiți comunitățile”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a spus, sâmbătă, candidaţilor PNL pentru alegerile locale din Tulcea, că trebuie să îşi slujească în continuare comunităţile, să fie „soldaţi în slujba ţării şi a cetăţenilor”.

Aveţi echipă de profesioniști, de primari, pe care au format-o în timp, au format-o cu pasiune, cu dedicare. Sunt oameni la 4-5 mandate, oameni care nu s-au lăsat intimidați, oameni care au făcut ceva în viața dumnealor, au avut o carieră profesională pe care au dus-o la capăt. Este ceea ce am cerut PNL, să deschidă ușile și să cheme pe toți cei care au reușit în profesia lor, au cu ce să se prezinte oamenilor și să pună umărul la efortul PNL pe care și la asumat atunci când a vorbit despre asumarea responsabilității administrației locale și a guvernării, a conducerii politice oriunde s-ar exercita aceasta. Toate aceste chestiuni, aici, la Tulcea, se întâmplă și vreau să felicit conducerea filialei. La Constanța, într-adevăr, am numărat pe scenă 12 doamne și domnișoare, la Tulcea sunt 11, ca atare, trebuie să avem încredere în virtuțiile femeilor, de-a lungul timpului au demonstrat că sunt inteligente, ambițioase, sunt perseverente, dedicate, sunt mame. Felicitări!”, a spus liderul PNL.

Ciucă a menţionat că ştie care sunt problemele legate din Tulcea și „cât de mult s-a preocupat și la câte uși a bătut domnul deputat Șișcu astfel încât această legătură dintre Dobrogea și (…) a intrat în ultima fază de proiectare și execuție”.

De asemenea, legătura dintre Tulcea și Constanța este un proiect aflat pe masa de lucru. Eu am foarte mare admirație pentru ceea ce ce reușiți să gestionați aici, aveți o zestre etnică absolut impresionantă și modul în care conlucrați împreună, modul în care vă înțelegeți este o situație care poate să fie considerată model pentru ceea ce înseamnă conviețuirea interetnică, buna înțelegere și chestia aceasta trebuie să se transfere, înțelegând problemele și solicitările prin relevanța pe care o reprezintă fiecare comunitate. Cu toții, mai presus de toate, suntem români și avem o datorie, atât față de comunitate cât mai ales față de țară, motiv pentru care felicitări și oferiți modelul dumneavoastră mai departe. Așa este și în Constanța. Dobrogea, în general, este un model de conviețuire interetnică”.

Nicolae Ciucă a spus că are încredere în activul PNL din județul Tulcea.

Vreau să vă spun că vă suntem la dispoziție pentru sprijin, ori de câte ori este nevoie, așa cum am făcut-o de fiecare dată. Cunosc Tulcea din prisma profesiei pe care am avut-o în viața mea și aici la Babadag, am o ancoră, că tot suntem aproape de mare și de Dunăre, la regimentul de marină și de câte ori am fost aici, rămăsese doar un batalion. La cât este Delta de mare și de importantă, și nu am greșit, acel batalion trebuie să se transforme în regiment, să crească de cel puțin 2-3 ori față de mărimea lui inițială. Ca atare, am slujit țara, dumneavoastră vă slujiți comunitățile, asta avem de făcut, să fim în continuare soldați în slujba țării și a cetățenilor”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *