Praful în ochii proștilor sau cum se traduce în limba română plecarea lui Ovanesian din Primăria Constanța – EDITORIAL

„Te-ai ridicat atât de sus, iubitul meu amic, încât de-aici de jos, te văd atât de mic!” – I.L. Caragiale

La o privire pe rețelele de socializare observăm cum mulți constănțeni exaltează de fericire, dar și de speranță, căci va fi bine, după plecarea din funcție a city-managerului municipiului, Felicia Ovanesian. O spun clar și răspicat: NU VA FI BINE DELOC!

PNL și PSD au făcut măsurători la Constanța și au observat că amarul Vergil Chițac se află la 7,39% intenție de vot și cu toată forța celor două partide – în eventualitatea candidatului comun în 2024 – nu mai este timp pentru nici o reabilitare morală… Astfel, așa cum a fost plănuit, Felicia Ovanesian își asumă bărbătește toate relele petrecute în cei doi ani și jumătate de mandat #altfel și părăsește scena politică a Constanței, doar în aparență.

Numită, practic, de Revelion în funcția de city-manager, Felicia Ovanesian a avut de la bun început rolul de viitor pion de sacrificiu pentru administrația Chițac, iar aroganța, tupeul, superioritatea, autosuficiența și excesiva răutate ale acesteia erau atribute perfecte pentru ca la o eventuală debarcare să îi facă pe proști să creadă că au scăpat de rău. Nu! Nu am scăpat de nici un rău și chiar dacă – aparent – Chițac a tăiat un cap al balaurului, rămâne capul lui, dar și alte capete meschine și la fel de veninoase.

Distrugerea Constanței avea nevoie de un țap ispășitor

Nu întâmplător, astăzi, vedem că țapul care are coarne îmbracă haina controversatului city-manager Felicia Ovanesian. În realitate, nu există nici un țap ispășitor, pentru că distrugerea Constanței a fost realizată, oamenii au fost dezbinați, iar daunele asupra vieților lor nu vor fi decontate niciodată, de nimeni.

De mâine, probabil vom vedea un Vergil Chițac mai uman, mai comunicativ, total renăscut din propria-i cenușă, aparent bun ascultător al oamenilor și foarte bine intenționat. Nu, nea Vergile, nu mai minți pe nimeni! Din bătrâni știm că cine se aseamănă, se adună, iar astăzi planul vostru poate fi înțeles chiar și de un copil de 7 ani. Din disperarea de a te reabilita politic, nea Vergile, ai schimbat a doua poziție din cadrul Primăriei!

Se vrea astfel plecarea pe fentă, cum că demisia ar veni de la copacii tăiați de pe bd. Ferdinand, iar alții de la adevărul potrivit căruia corupția ucide, dar astăzi în Piața Ovidiu a murit un om pe eternul șantier neterminat al odioasei clădiri căreia odioasa Felicia Ovanesian i-a mai dat voie să se supraetajeze cu încă un nivel, ajungând la P+8! Totuși, vă mai atrag atenția – ca mărturie în timp – că răul nu va înceta și că, pentru munca depusă pentru distrugerea Constanței și a constănțenilor, Felicia Ovanesian va fi răsplătită pe măsură sau a fost deja și urmează să aflăm în scurt timp ce factură am decontat, noi, săracii constănțeni…

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Praful în ochii proștilor sau cum se traduce în limba română plecarea lui Ovanesian din Primăria Constanța – EDITORIAL

  • joi, 13 aprilie 2023 la 18:12
    Legătură permanentă

    Distrugerea Constanței continua și va continua indiferent cine vine. Dacă mergi prin cartiere vezi sarmele blocurilor gata de supraetajare. Parcări yoc. Balcoane în curțile oamenilor. Asta da ridicarea calității vieți a celor care stau la case. Urmează sa facă blocuri în curțile oamenilor. Asta e Constanța astfel.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *