Ploile au dat peste cap litoralul: Evenimente artistice, reprogramate

ANDRA și MATTEO vor încheia seria evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor Orașului Ovidiu, astăzi, începând cu ora 19:00 (Parc Faleza Lac – scena plutitoare). Deoarece condițiile meteo nefavorabile duminică seară nu au permis continuarea show-ului susținut de ANDRA, acesta a fost reprogramat pentru astazi, 25 iulie 2022! Spectatorii sunt așteptați cu invitați supriză și alte momente inedite.

WhatsApp Image 2022 07 25 at 7.58.47 AM

La fel s-a întâmplat și în privința concertului de la Zoom Beach:

„Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că porumbul și floarea soarelui au avut un weekend minunat. Nu la fel putem spune despre oamenii care au venit la concertul de azi. Anunțăm pe această cale că evenimentul se amână până mâine seară, când vă așteptăm pe țoti care ați cumpărat bilete, ați avut invitații, ați câștigat giveaway sau cei care vor să achiziționeze bilet. Monica Anghel și 3 Sud Est, luni 25 iulie ora 20:00”.

ploaie litoral

A fost dezamăgire aseară și la SEAS 2022, când ploaia a început… exact în momentul de start al piesei… Spectacolul de aseară a fost reprogramat pentru 10 august, fiind vorba de același loc, aceeași oră, iar biletele rămân valabile pentru cine poate și dorește să (re)vină; ceilalți își pot recupera contravaloarea biletelor direct la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele achiziționate de la casă) sau automat prin platforma Mystage, în cazul în care biletele au fost achiziționate online.

teatru seas 11
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.