Peste 300 de oficiali guvernamentali influenți șilideri din industria maritimă, prezenți la Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024

Suntem încântați să anunțăm Expoziția și Conferința Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024, care va avea loc între marți, 2 iulie și joi, 4 iulie 2024, la renumitul Hotel Del Mar Mamaia de 5 stele din Constanța, România. Acest eveniment important este găzduit de Portul Constanța în parteneriat cu colaboratorii noștri de seamă, TITR – Trans-Caspian International Transport Route și TIC4.0.

Acest eveniment de trei zile are ca scop creșterea comerțului și investițiilor internaționale de-a lungul coridorului comercial Marea Neagră și Marea Caspică, reunind peste 300 de oficiali guvernamentali influenți, lideri din industrie, academicieni și factori de decizie în achiziții din întreaga lume. Programul Conferinței va include 30 de vorbitori distinși care vor aborda probleme și provocări esențiale în comerțul și investițiile globale și regionale.

Participanții vor avea ocazia exclusivă de a interacționa cu expeditori de top, proprietari de mărfuri, importatori/exportatori, linii de transport maritim, expeditori de mărfuri, companii de logistică, porturi, companii de operare a terminalelor, operatori feroviari și furnizori de echipamente și servicii portuare din țările de-a lungul coridorului Marea Neagră și Marea Caspică. În plus, evenimentul va prezenta 35 de expozanți și branduri, oferind numeroase oportunități de networking cu factorii de decizie într-un mediu propice întâlnirilor față în față.

Vă invităm cordial să rezervați un pachet de stand expozițional cost-eficient și să înregistrați delegații pentru a participa la programul de trei zile al evenimentului. Aceasta va fi o oportunitate inestimabilă de a vă extinde rețeaua, de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe și de a stabili contacte de afaceri valoroase. Alăturați-vă nouă la Expoziția și Conferința Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024 între marți, 2 iulie și joi, 4 iulie 2024, un eveniment menit să modeleze viitorul comerțului și investițiilor internaționale.

Pentru mai multe informații și detalii despre înregistrare, vizitați Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024

Date de contact:

emma@transportevents.com Emma Raof

Marketing Manager Transport Events Management www.transportevents.com

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *